Nieuws
Glutenvrij gemak
Waarschijnlijk hoort u het regelmatig: een gast vraagt naar een glutenvrij gerecht. Een crime in de keuken? Met onze producten hoeft dat helemaal niet! Henri biedt inmiddels namelijk al 67 glutenvrije, kant-en-klare producten.
Wij hebben er ons in verdiept, en kunnen de garantie geven dat uw gasten met glutenintolerantie onze glutenvrije gerechten met een gerust hart kunnen eten. Om een voorbeeld te noemen: bij onze kruidenafdeling hebben ze speciale 'glutenvrij-scheppen' waar ze de kruiden mee afwegen. Zo kan het nooit voorkomen dat er toevallig gluten van een vorig gerecht aan het nieuwe blijven plakken.
Het mooie aan de glutenvrije gerechten is, dat u uw andere gasten niks anders hoeft voor te schotelen. Want het zijn stuk voor stuk heerlijke gerechten, uit ons standaard assortiment. Onder assortiment filtert u op glutenvrij voor een overzicht. Of klik hier.
Maak bijvoorbeeld een volledig glutenvrij Oosters buffet:
Soepen:
- Chinese tomatensoep
- Thaise kokossoep met kip
- Chinese tomatensoep
- Thaise kokossoep met kip
Hoofdgerechten:
- Babi pangang
- Thaise groene cuury
- Thaise gele curry
- Basmatirijst
- Nasi goreng vegetarisch
Of een wereldbuffet:
Soepen:
- Biologische pompoensoep
- Marokkaanse kikkererwtensoep
Hoofdgerechten:
- Tajine
- Tikka masala
- Jambalaya
- Paella
- Lamsschotel
- Witte rijst
We hebben zelfs een aantal gerechten, die ook nog eens vegetarisch zijn. Dus zelfs uw meest veeleisende gast kunt u bedienen, en Henri heeft het lastige denkwerk voor u uitgevoerd! In deze lijn hebben we zelfs (op verzoek uit de markt) een speciaal product gelanceerd: de nasi goreng vegetarisch. Deze is dus ook nog eens glutenvrij! En dit geldt ook voor onze nieuwe soepen Marokkaanse kikkererwtensoep en Biologische pompoensoep.
Doe mee aan de Vega Restaurantweek
Van 9 tot en met 15 maart is het De Vegetarische Restaurantweek! (en Henri is wederom partner!) De week is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees. Die wordt ondersteund met een grote nationale campagne (denk: op televisie, posters op treinstations, radiospots, aandacht in magazines en kranten). En dus zal heel Nederland een week lang in het teken zal staan van ‘minder vlees’. Een groot podium dus! Een mooie kans om jouw zaak van een andere kant te laten zien. Goed voor je imago én potentiele klanten! Doe je mee?
Lees verder Kom naar het HorecaEvenTT
Kom je volgende week langs op onze stand op het HorecaEvenTT? We nodigen je graag uit! Van maandag tot en met woensdag staan René en Albert voor je klaar met een kleine greep uit ons assortiment om te proeven, en natuurlijk kan je al je vragen bij hen kwijt. Kom je ook?
Inspiratie? KOKVOORDECHEF.NL
Kom je niet naar de horecava of wil je vast kijken wat we aan inspiratie bij elkaar verzameld hebben voor jouw menukaart? Klik dan snel door naar kokvoordechef.nl. Boordevol recepten, inspiratie en calculaties.
Uitgekookt gecalculeerd
Henri biedt convenience die tijd terug brengt in je keuken. Convenience van een hoge, constante en culinaire kwaliteit. En Henri brengt niet alleen gemak in je keuken. Dankzij onze uitgekookte prijzen verhoog je je rendement. Een slimme chef zet Henri op de kaart. Bekijk onze voorbeeldcalculaties er zie waar je rendement zit als je met convenience werkt.
Lees verder Henri & Pulled Oats
Henri ontwikkelde twee prachtige gerechten voor Foodservice met Pulled Oats®: de nieuwe vleesvervanger op basis van haver. Een saus en maaltijdcomponent, die je zo op je menukaart kunt zetten. Producten die je tijdwinst brengen én rendement. Daarnaast zit je hiermee bovenop de vega trend: de producten maken het je makkelijk een vega(n) optie aan te bieden aan je gasten.
Lees verder