Nieuws
Henri op de Food Inspiration Days
Aanstaande maandag is het weer zover: de food inspiration days. Ben je er geweest, dan weet je dat dit hét evenement van het jaar is. Wij hebben wat 'cool stuff' voor de bezoekende foodies in petto... wat dat is... blijft nog even geheim. Sterrenchef Gianfranco Chiarini heeft zich in ieder geval volledig uitgeleefd op ons concept. Wat dat concept is, dat gaan we dus niet verklappen.
Gaat u naar de Food inspiration days? Bezoek dan niet alleen op ring 3 ons atelier waar u Gianfranco met zijn creatie vindt. Op ring 4 kiest u één van onze soepen: de witlofsoep, biologische tomatensoep, kaassoep met Mariënwaerdt landgoedkaas en natuurlijk de nieuwe biologische pompoensoep, waarover u ook meer leest in deze nieuwsbrief.
Het lot bepaalt vervolgens wat voor topping er op de soep belandt. Helemaal in het thema van Food inspiration days: serendipiteit. Oftewel: de kunst om iets waardevols te vinden waar je niet naar op zoek was.
Nog geen kaarten? Wees er snel bij, want er zijn nog maar heel beperkt kaarten beschikbaar: http://www.foodinspirationdays.com/
De Reis naar de Geluksfabriek
Onze reis naar zelfsturendheid in beeld. Bij een reis gaat het niet alleen om het einddoel, maar vooral ook om de weg er naar toe, die we met z'n allen begaan zijn. Kijk je met ons mee?
Lees verder Horecava gemist?
Van 9 tot en met 12 januari stonden we op de Horecava. We introduceerden er de oesterzwamsoep, waarop we heel veel goede reacties hebben ontvangen. Niet geweest maar toch een kijkje nemen?
Lees verder STOOF
Henri bracht een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere, voedzame stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Langzaam gegaard in onze keuken, zodat u meer tijd overhoudt in uw eigen keuken.
Lees verder Horecava introductie: Oesterzwamsoep
Henri introduceert op de HORECAVA: oesterzwamsoep. Gemaakt van GRO oesterzwammen, duurzaam gekweekt op koffiedik. Van de voetjes, die anders weggegooid worden, maakt Henri een concentraat. Dit geeft een natuurlijke smaakboost. Kom proeven! En help Henri het recept te perfectioneren. Je vind HENRI in de nieuwe foodhal, hal 7, stand 459.
Kom naar de Horecava of bel voor een monster