Menu
Contact met Henri

Nieuws

Food Hospitality Business Awards

Twaalf bedrijven zijn genomineerd voor de Food Hospitality Business Awards 2012, een initiatief waarbij ziekenhuizen en zorginstellingen producenten beoordelen op prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. Wij zijn daar één van!

Marktonderzoeksbureau Foodinc. heeft, in opdracht van Food Hospitality, een grootschalig en onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder leden van Het Nederlands Kokspanel, specifiek onder professionals die verantwoordelijk zijn voor eten en drinken in de zorg. Zij beoordeelden producenten op vier criteria: prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. De categorieën waarin producenten meedingen naar een Food Hospitality Business Award zijn Vers, Maaltijden & Maaltijdcomponenten, Kruidenierswaren en Apparatuur. Uit het onderzoek, bestaande uit circa 1600 beoordelingen, komen per categorie drie genomineerden naar voren. In de categorie Maaltijden & Maaltijdcomponenten kwamen Henri, Huuskes en Wereldkeuken De Indische als beste uit de beoordelingen.

Publieksprijs
Nieuw ten opzichte van de eerste editie in 2011 is de Publieksprijs, waarbij ook u een stem kunnen uitbrengen op één van de twaalf genomineerden. Hiermeekunt u, tot en met 15 november, een producent belonen voor de geleverde prestaties op het gebied van prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. Klik hier om te stemmen!

Food Hospitality College
Door te stemmen maken mensen bovendien kans op een gratis toegangskaart voor het Food Hospitality College, waar de uitreiking van de Food Hospitality Business Awards 2012 plaatsvindt. Deze bijeenkomst, waar deelnemers in één dag worden bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid in de zorg, vindt plaats op donderdag 22 november in De Lindenhof in Delft.

Speciaal onze relaties geldt een korting. Relaties betalen slechts € 395,- (i.p.v. € 495,-) voor deelname aan Food Hospitality College.
U komt toch ook? Voor meer informatie, kijk op:  www.food-hospitality.nl.
Wilt u via ons een kaart, neem dan contact op met Felice van Zanten: fvanzanten@henri.nl of telefonisch: 0416-375933.

Plantbased: zet het op de kaart!
Met de producten van Henri is het heel eenvoudig om lekkere plantbased gerechten op de kaart te zetten. Zo verrast u de gast steeds weer opnieuw met een ruime keuze aan vegetarische opties.
Lees verder

'NIEUW' Super Soep
Niet vullen maar (op)voeden! Met ons nieuwe concept 'Super Soep' dragen wij niet alleen bij aan jouw gezondheid, maar ook aan de gezondheid van kinderen. Van iedere verkochte kilogram soep dragen wij € 0,10 bij aan initiatieven die gezond eten mogelijk maken voor kinderen. Samen met ‘Stichting La Kantina’ willen we een gezonde generatie creëren!


Lees verder

Een gezonde sportomgeving met lekker eten!
Henri is de helpende hand in de keuken, dus ook in de keuken van de sportclub! Met onze maaltijdcomponenten kun je gemakkelijk voedzaam en lekker eten serveren.








Lees verder

Winterassortiment
Bij Henri volgen we de seizoenen. We zijn als een KOK zo blij dat er weer verse boerenkool van het land komt.
Dat betekent tijd voor een nieuwe menukaart.
Vanaf 2 oktober gaat de nieuwe winterkaart in.

Zorg dat je weer helemaal up-to-date bent en download hier de nieuwe assortimentslijst.
Lees verder

Loaded fries recepten
Dé trend van nu: friet (of patat) toppings of te wel 'Loaded Fries'. Wij hebben al jaren ideale producten voor loaded fries in huis. We hebben een aantal recepten voor je uitgewerkt. Waaronder dit Frietje Sint Speciaal; helemaal van dit seizoen, met pepernoten én hazenpeper.
Lees verder