Menu
Contact met Henri

Nieuws

Food Hospitality Business Awards

Twaalf bedrijven zijn genomineerd voor de Food Hospitality Business Awards 2012, een initiatief waarbij ziekenhuizen en zorginstellingen producenten beoordelen op prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. Wij zijn daar één van!

Marktonderzoeksbureau Foodinc. heeft, in opdracht van Food Hospitality, een grootschalig en onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder leden van Het Nederlands Kokspanel, specifiek onder professionals die verantwoordelijk zijn voor eten en drinken in de zorg. Zij beoordeelden producenten op vier criteria: prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. De categorieën waarin producenten meedingen naar een Food Hospitality Business Award zijn Vers, Maaltijden & Maaltijdcomponenten, Kruidenierswaren en Apparatuur. Uit het onderzoek, bestaande uit circa 1600 beoordelingen, komen per categorie drie genomineerden naar voren. In de categorie Maaltijden & Maaltijdcomponenten kwamen Henri, Huuskes en Wereldkeuken De Indische als beste uit de beoordelingen.

Publieksprijs
Nieuw ten opzichte van de eerste editie in 2011 is de Publieksprijs, waarbij ook u een stem kunnen uitbrengen op één van de twaalf genomineerden. Hiermeekunt u, tot en met 15 november, een producent belonen voor de geleverde prestaties op het gebied van prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. Klik hier om te stemmen!

Food Hospitality College
Door te stemmen maken mensen bovendien kans op een gratis toegangskaart voor het Food Hospitality College, waar de uitreiking van de Food Hospitality Business Awards 2012 plaatsvindt. Deze bijeenkomst, waar deelnemers in één dag worden bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid in de zorg, vindt plaats op donderdag 22 november in De Lindenhof in Delft.

Speciaal onze relaties geldt een korting. Relaties betalen slechts € 395,- (i.p.v. € 495,-) voor deelname aan Food Hospitality College.
U komt toch ook? Voor meer informatie, kijk op:  www.food-hospitality.nl.
Wilt u via ons een kaart, neem dan contact op met Felice van Zanten: fvanzanten@henri.nl of telefonisch: 0416-375933.

Download de prijslijst

 

Nog meer goed nieuws: vanaf vandaag kunt u onze winterproducten weer bestellen bij uw groothandel! Niet alleen de erwten- en bruine bonensoep, maar ook alle stamppotten met en zonder spek én natuurlijk onze wildgerechten. Alle nieuwe gerechten en prijzen staan op onze prijslijst. Download hem nu!
Lees verder

Oesterzwamsoep - van oesterzwam geteeld op koffiedik
Bestel hem nu: de Henri oesterzwamsoep. Een mooie, culinaire soep. Gemaakt van GRO oesterzwammen, duurzaam gekweekt op koffiedik. Van de voetjes, die anders weggegooid worden, maakt Henri een concentraat. Dit geeft een natuurlijke smaakboost.
 
Check het filmpje en vraag een gratis monster aan

ASC/MSC vis
Alle vis van Henri is duurzaam gekweekt of gevangen. We werken daarvoor samen met Vishandel Jan van As. Deze vishandel kent u wellicht ook: zij leveren namelijk vooral aan de Nederlandse horeca. En nu ook aan Henri! Alle vis die Jan van As aan ons levert, is MSC of ASC gecertificeerd. Wat houdt dan nu eigenlijk in?
Lees verder

Thaise curry: het verhaal van de adukiboon
De Thaise curry is mild van smaak. Het is een mix van soja- en aduki bonen, sperziebonen en diverse groenten, in een zachte kokossaus met citroengras, kurkuma, komijn en gember. Wat zit er in die curry? Aduki bonen... Wat zijn dat voor bonen?
 
Lees verder

Fipronil in ei
Een kleine update betreft fipronil in ei. De lijst is een stuk langer geworden, maar ook duidelijker omdat nu tot op stalniveau gekeken kan worden waar de besmetting zit. 
Tot op heden hebben wij in ieder geval geen eieren of eiproducten met fipronil verwerkt. Mocht er nieuws zijn, dan houden we jullie uiteraard op de hoogte.


Lees verder