Menu
Contact met Henri

Nieuws

Food Hospitality Business Awards

Twaalf bedrijven zijn genomineerd voor de Food Hospitality Business Awards 2012, een initiatief waarbij ziekenhuizen en zorginstellingen producenten beoordelen op prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. Wij zijn daar één van!

Marktonderzoeksbureau Foodinc. heeft, in opdracht van Food Hospitality, een grootschalig en onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder leden van Het Nederlands Kokspanel, specifiek onder professionals die verantwoordelijk zijn voor eten en drinken in de zorg. Zij beoordeelden producenten op vier criteria: prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. De categorieën waarin producenten meedingen naar een Food Hospitality Business Award zijn Vers, Maaltijden & Maaltijdcomponenten, Kruidenierswaren en Apparatuur. Uit het onderzoek, bestaande uit circa 1600 beoordelingen, komen per categorie drie genomineerden naar voren. In de categorie Maaltijden & Maaltijdcomponenten kwamen Henri, Huuskes en Wereldkeuken De Indische als beste uit de beoordelingen.

Publieksprijs
Nieuw ten opzichte van de eerste editie in 2011 is de Publieksprijs, waarbij ook u een stem kunnen uitbrengen op één van de twaalf genomineerden. Hiermeekunt u, tot en met 15 november, een producent belonen voor de geleverde prestaties op het gebied van prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. Klik hier om te stemmen!

Food Hospitality College
Door te stemmen maken mensen bovendien kans op een gratis toegangskaart voor het Food Hospitality College, waar de uitreiking van de Food Hospitality Business Awards 2012 plaatsvindt. Deze bijeenkomst, waar deelnemers in één dag worden bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid in de zorg, vindt plaats op donderdag 22 november in De Lindenhof in Delft.

Speciaal onze relaties geldt een korting. Relaties betalen slechts € 395,- (i.p.v. € 495,-) voor deelname aan Food Hospitality College.
U komt toch ook? Voor meer informatie, kijk op:  www.food-hospitality.nl.
Wilt u via ons een kaart, neem dan contact op met Felice van Zanten: fvanzanten@henri.nl of telefonisch: 0416-375933.

Henri in sterrenstijl deel 1: Kalfsragout Eco Fields
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet. We vroegen de Italiaanse sterrenchef Gianfranco Chiarini zich eens uit te leven met onze koelverse soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. Een feest voor hem: “I love to work with these lovely fresh, pure food by Henri. I think Henri has the best convenience in Europe.”
Lees verder

Enquéte

Henri is op dit moment bezig met het restylen van de website. Wij willen natuurlijk graag weten wat uw wensen zijn. Daarom vragen wij u onderstaande korte vragenlijst in te vullen. We zijn benieuwd naar uw mening en ideeën. Wat zoekt u op onze site? Wat vind u interessant? De resultaten nemen we mee in het ontwerp van de nieuwe site.

Lees verder

Aspergesoep met Brabantse asperges!
Speciaal voor uw gasten hebben we onze uiterste best gedaan. We hebben namelijk nú al onze culinaire aspergesoep, met verse, Brabantse asperges. Zodat u deze -traditiegetrouw- met Pasen al op de kaart kunt zetten.
Lees verder

Kalfsragout met Eco Fields biologisch kalfsvlees

Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd! En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.

Lees verder

Deli XL Pastasausactie!
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een romige carbonarasaus of paddenstoelensaus, boordevol verse champignons en paddestoelen? Of probeer de quattro formaggi eens, met Gouda, Danish blue, mascarpone en grana padano. Met deze culinaire topsauzen kunt u alle kanten op!
Lees verder