Menu
Contact met Henri

Nieuws

Food Hospitality Business Awards

Twaalf bedrijven zijn genomineerd voor de Food Hospitality Business Awards 2012, een initiatief waarbij ziekenhuizen en zorginstellingen producenten beoordelen op prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. Wij zijn daar één van!

Marktonderzoeksbureau Foodinc. heeft, in opdracht van Food Hospitality, een grootschalig en onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder leden van Het Nederlands Kokspanel, specifiek onder professionals die verantwoordelijk zijn voor eten en drinken in de zorg. Zij beoordeelden producenten op vier criteria: prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. De categorieën waarin producenten meedingen naar een Food Hospitality Business Award zijn Vers, Maaltijden & Maaltijdcomponenten, Kruidenierswaren en Apparatuur. Uit het onderzoek, bestaande uit circa 1600 beoordelingen, komen per categorie drie genomineerden naar voren. In de categorie Maaltijden & Maaltijdcomponenten kwamen Henri, Huuskes en Wereldkeuken De Indische als beste uit de beoordelingen.

Publieksprijs
Nieuw ten opzichte van de eerste editie in 2011 is de Publieksprijs, waarbij ook u een stem kunnen uitbrengen op één van de twaalf genomineerden. Hiermeekunt u, tot en met 15 november, een producent belonen voor de geleverde prestaties op het gebied van prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. Klik hier om te stemmen!

Food Hospitality College
Door te stemmen maken mensen bovendien kans op een gratis toegangskaart voor het Food Hospitality College, waar de uitreiking van de Food Hospitality Business Awards 2012 plaatsvindt. Deze bijeenkomst, waar deelnemers in één dag worden bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid in de zorg, vindt plaats op donderdag 22 november in De Lindenhof in Delft.

Speciaal onze relaties geldt een korting. Relaties betalen slechts € 395,- (i.p.v. € 495,-) voor deelname aan Food Hospitality College.
U komt toch ook? Voor meer informatie, kijk op:  www.food-hospitality.nl.
Wilt u via ons een kaart, neem dan contact op met Felice van Zanten: fvanzanten@henri.nl of telefonisch: 0416-375933.

Update Assortiment: 4-9-20
In de loop van de komende tijd komen er regelmatig producten bij. Op deze plek vind je de laatste update van de lijst, en de wijziging.
Lees verder

Ons assortiment per 1 juni
Weer open! Je hebt je ongetwijfeld verdiept in alle regelgeving en adviezen vanuit o.a. KHN, en deze vormgegeven in jouw zaak, of waar je werkt. Daar kunnen we je verder niet bij helpen. Waar we wel mee kunnen helpen, is met onze producten. Want juist nú draait het om een goede marge, en dus is het slim én efficient om convenience te gebruiken. Hier leggen we uit welke producten we 1 juni voor je op voorraad zullen hebben.
Lees verder

Vacatures!
We hebben weer nieuwe vacatures! We zoeken:
  • Medewerkers inpak & expeditie
  • Teamverantwoordelijke expeditie
  • Stagiaire verkoop binnendienst
  • Stagiaire marketing en communicatie

Klik verder voor de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder

Onze voorraad
De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.
Lees verder

Henri & Corona
Henri volgt de aanbevelingen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus op de voet. Diverse leveranciers en klanten vragen ons naar de maatregelen die wij nemen met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus. We zijn ons bewust van mogelijke gevolgen voor de levering van onze producten als gevolg van de uitbraak van het coronavirus.
Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.
Lees verder