Menu
Contact met Henri

Nieuws

Glutenvrij winterbuffet

Ons glutenvrij assortiment slaat enorm aan!
Dat is ook niet zo raar, er zijn immers steeds meer mensen met een glutenintolerantie.
Daarom hebben wij voor u voor dit seizoen een heerlijk glutenvrij winterbuffet samengesteld.
 
Dit buffet, en nog twee andere glutenvrije buffetten, vindt u terug op onze gratis buffetcd. Met daarop nog eens 16 themabuffetten. Hiermee calculeert u gemakkelijk uw buffetten. Klik hier en vraag hem aan!
 
Het aantal mensen, bij wie coeliakie (glutenintolerantie) wordt vastgesteld neemt sterk toe. Naar schatting hebben in Nederland zo'n 160.000 mensen coeliakie. De meeste van hen weten nog niet dat ze coeliakie hebben. Volgens de Nederlandse Vereniging Coeliakie zal de vraag naar glutenvrije maaltijden in de horeca naar verwachting de komende jaren fors toenemen.

Het glutenvrije dieet komt heel precies. Want eet iemand met coeliakie gluten, al is het maar een heel klein beetje, dan beschadigt de dunne darm onmiddelijk.
Dat betekent oppassen in de keuken! Niet alleen oppassen met ingrediënten, maar ook met de manier van werken. 
HENRI neemt u veel werk en risico uit handen. Maar liefst 67 gerechten uit ons assortiment zijn glutenvrij.

Speciaal voor de koudere maanden hebben wij een heerlijk glutenvrij winterbuffet samengesteld:

Soepen:
Biologische boerengroentesoep
Erwtensoep met Livar vlees

Hoofdgerechten:
Boerenkoolstamppot met Livar spek
Zuurkoolstamppot
Witte rijst
Coq au vin
Visstoofschotel

Erbij:
Frisse salade met Henri carpacciodressing

De bruto-inkoopprijs van dit buffet kost u slechts ca. € 4,80 p.p.
 
 
Vacatures
We hebben volop vacatures! Check ze hier!
Lees verder

De Reis naar de Geluksfabriek
Onze reis naar zelfsturendheid in beeld. Bij een reis gaat het niet alleen om het einddoel, maar vooral ook om de weg er naar toe, die we met z'n allen begaan zijn. Kijk je met ons mee?
Lees verder

Horecava gemist?
Van 9 tot en met 12 januari stonden we op de Horecava. We introduceerden er de oesterzwamsoep, waarop we heel veel goede reacties hebben ontvangen. Niet geweest maar toch een kijkje nemen?
Lees verder

STOOF
Henri bracht een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere, voedzame stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Langzaam gegaard in onze keuken, zodat u meer tijd overhoudt in uw eigen keuken.
Lees verder

Horecava introductie: Oesterzwamsoep
Henri introduceert op de HORECAVA: oesterzwamsoep. Gemaakt van GRO oesterzwammen, duurzaam gekweekt op koffiedik. Van de voetjes, die anders weggegooid worden, maakt Henri een concentraat. Dit geeft een natuurlijke smaakboost. Kom proeven! En help Henri het recept te perfectioneren. Je vind HENRI in de nieuwe foodhal, hal 7, stand 459.
Kom naar de Horecava of bel voor een monster