Nieuws
Glutenvrij winterbuffet
Het glutenvrije dieet komt heel precies. Want eet iemand met coeliakie gluten, al is het maar een heel klein beetje, dan beschadigt de dunne darm onmiddelijk.
Dat betekent oppassen in de keuken! Niet alleen oppassen met ingrediënten, maar ook met de manier van werken.
HENRI neemt u veel werk en risico uit handen. Maar liefst 67 gerechten uit ons assortiment zijn glutenvrij.
Speciaal voor de koudere maanden hebben wij een heerlijk glutenvrij winterbuffet samengesteld:
Soepen:
Erwtensoep met Livar vlees
Hoofdgerechten:
Zuurkoolstamppot
Witte rijst
Coq au vin
Visstoofschotel
Erbij:
De bruto-inkoopprijs van dit buffet kost u slechts ca. € 4,80 p.p.
De Consumentenbond heeft verschillende (consumenten) kipfilets getest op versheid, aanwezigheid van de bacteriën ESBL en campylobacter en tot slot het dierenwelzijn. De Bio+ kip, oftewel de kip van Kemper, kwam als beste uit de bus! Een mooi bewijs dat de goede zorg voor het dier ook echt een beter product oplevert.
Eindelijk écht winter! Schaatsen onderbinden en gáán! En wat is er lekkerder in de koek & zopie dan opwarmen met een stevige kom erwtensoep met Livar spek? Dus verwen uw gasten (of ze nu schaatsen of niet) met een lekkere bak snert. (En check onze koek & zopie actie!)
Met een Soup Rocks! soepcocktail tijdens de Horecava.
Met soep kunt u alle kanten op. Het is lekker als tussendoortje of bij de lunch. Of goedgevuld als maaltijdsoep. En wij hebben daar nóg een idee aan toegevoegd: De Soepcocktail!
Nieuw en vanaf nu verkrijgbaar: de nieuwe Thaise kokossoep met kip. In Thailand bekend als tom kha kai: een lichtpittige kokossoep met o.a. shii-take, koriander en citroenblad.
Dit veelzijdige gerecht presenteerden we op de horecava. Met dit gerecht van lekker veel gehakt, Mexicaanse kruiden en verse groenten kunt u echt alle kanten op.