Nieuws
Glutenvrij winterbuffet
Ons glutenvrij assortiment slaat enorm aan!
Dat is ook niet zo raar, er zijn immers steeds meer mensen met een glutenintolerantie.
Daarom hebben wij voor u voor dit seizoen een heerlijk glutenvrij winterbuffet samengesteld.
Dit buffet, en nog twee andere glutenvrije buffetten, vindt u terug op onze gratis buffetcd. Met daarop nog eens 16 themabuffetten. Hiermee calculeert u gemakkelijk uw buffetten. Klik hier en vraag hem aan!
Het aantal mensen, bij wie coeliakie (glutenintolerantie) wordt vastgesteld neemt sterk toe. Naar schatting hebben in Nederland zo'n 160.000 mensen coeliakie. De meeste van hen weten nog niet dat ze coeliakie hebben. Volgens de Nederlandse Vereniging Coeliakie zal de vraag naar glutenvrije maaltijden in de horeca naar verwachting de komende jaren fors toenemen.
Het glutenvrije dieet komt heel precies. Want eet iemand met coeliakie gluten, al is het maar een heel klein beetje, dan beschadigt de dunne darm onmiddelijk.
Dat betekent oppassen in de keuken! Niet alleen oppassen met ingrediënten, maar ook met de manier van werken.
HENRI neemt u veel werk en risico uit handen. Maar liefst 67 gerechten uit ons assortiment zijn glutenvrij.
Speciaal voor de koudere maanden hebben wij een heerlijk glutenvrij winterbuffet samengesteld:
Soepen:
Het glutenvrije dieet komt heel precies. Want eet iemand met coeliakie gluten, al is het maar een heel klein beetje, dan beschadigt de dunne darm onmiddelijk.
Dat betekent oppassen in de keuken! Niet alleen oppassen met ingrediënten, maar ook met de manier van werken.
HENRI neemt u veel werk en risico uit handen. Maar liefst 67 gerechten uit ons assortiment zijn glutenvrij.
Speciaal voor de koudere maanden hebben wij een heerlijk glutenvrij winterbuffet samengesteld:
Soepen:
Biologische boerengroentesoep
Erwtensoep met Livar vlees
Hoofdgerechten:
Erwtensoep met Livar vlees
Hoofdgerechten:
Boerenkoolstamppot met Livar spek
Zuurkoolstamppot
Witte rijst
Coq au vin
Visstoofschotel
Erbij:
Zuurkoolstamppot
Witte rijst
Coq au vin
Visstoofschotel
Erbij:
Frisse salade met Henri carpacciodressing
De bruto-inkoopprijs van dit buffet kost u slechts ca. € 4,80 p.p.
De bruto-inkoopprijs van dit buffet kost u slechts ca. € 4,80 p.p.
Download & print het Kerstmenu
Dat is handig! Download het Kerstmenu, print het en klaar! Wilt u aanpassingen maken? Neem contact met ons op - dan passen we het voor u aan!
No waste Kerstomatensoep
Hij is niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens puur natuur en vers bereid. Van overgebleven tomaten: kerstomaten van kwaliteitskweker Looije, die anders weggegooid zouden worden. Wij maken er een fantastische soep mee. Heeft u hem geproefd in onze tomatenkas? Puur natuur!
Check het leuke animatiefilmpje over de 'making of' van de soep! Nieuw! Zomerstamppot
Nieuw! Een heerlijke stamppot van verse aardappelpuree, doperwten, wortel en prei, op smaak gebracht met mosterd en peterselie. Verder niets – geen smaakversterkers, bindmiddelen of wat dan ook. En ook nog eens glutenvrij en vegetarisch. De kant-en-klare stamppot laat zich goed combineren met vis of asperges. Nu te koop bij uw groothandel.
Lees verder voor leuke recepten NIEUW! Thaise viscurry & Duurzame vis
Nieuw en kant-en-klaar: 100% natuurlijke, culinaire Thaise viscurry. Zalm, panga en roodbaars in een pittige rode currysaus met aardappel, taugé, Thaise basilicum en peultjes. De duurzame vis uit de curry komt van partner Jan van As. Net als alle visgerechten van Henri is ook deze viscurry ASC en MSC gecertificeerd.
Lees verder WIN! een GOLDEN TICKET!
Wat?! Ja... we hebben een GOLDEN TICKET verstopt in één van onze producten. Vindt u het ticket, dan wint u een toegangsbewijs voor de Food Inspiration Days, a.s. 17 oktober in Veghel. Bestel NU uw Henri product, want deze week zal de winnende verpakking ons magazijn verlaten!
Lees verder