Nieuws
Nieuw: rode wijnsaus
Vele, vele verzoeken ontvingen we. Of we een goede, verse rode wijnsaus wilden maken. Onze Mark Beniers ging aan de slag met accountmanager René de Lange en zij kwamen tot een prachtige, krachtige rode wijnsaus.
Vele, vele verzoeken ontvingen we. Of we een goede, verse rode wijnsaus wilden maken. Onze Mark Beniers ging aan de slag met accountmanager René de Lange en zij kwamen tot een prachtige, krachtige rode wijnsaus.
Een rijk bouquet en volle smaak gaven ze hem mee. Een saus die geweldig combineert met rood vlees. Bijvoorbeeld rund- of kalfsvlees.
Meer weten over de rode wijnsaus? klik hier.
Een rijk bouquet en volle smaak gaven ze hem mee. Een saus die geweldig combineert met rood vlees. Bijvoorbeeld rund- of kalfsvlees.
Meer weten over de rode wijnsaus? klik hier.
En voor een recept van langzaam gegaard (Eco Fields) kalfsvlees met rode wijnsaus, klikt u hier.
Henri introduceert Ultraverse maaltijden op de Zorgtotaal
Henri biedt met de ultraverse maaltijd nu ook een smakelijke uitkomst voor de zorg. Uiteraard worden de nieuwe Ultraverse maaltijden volgens de waarden van Henri gemaakt en dat proef je!
2013: een jaar om aan te pakken!
We zouden het bijna vergeten: de beste wensen voor u en uw bedrijf! Dat we dit jaar samen weer mooie dingen mogen beleven, op naar een goede omzet voor u en vele tevreden gasten. Wij hebben wat creatieve tips voor u hoe u deze kunt bereiken.
Glutenvrij winterbuffet
Ons glutenvrij assortiment slaat enorm aan!
Dat is ook niet zo raar, er zijn immers steeds meer mensen met een glutenintolerantie.
Daarom hebben wij voor u voor dit seizoen een heerlijk glutenvrij winterbuffet samengesteld.
Food Hospitality Business Awards
Twaalf bedrijven zijn genomineerd voor de Food Hospitality Business Awards 2012, een initiatief waarbij ziekenhuizen en zorginstellingen producenten beoordelen op prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. Wij zijn daar één van!