Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri introduceert Ultraverse maaltijden op de Zorgtotaal

Henri biedt met de ultraverse maaltijd nu ook een smakelijke uitkomst voor de zorg. Uiteraard worden de nieuwe Ultraverse maaltijden volgens de waarden van Henri gemaakt en dat proef je!

Stomen
Dankzij de speciale stoomfolie blijven de groenten optisch mooi, voor- én na bereiding. Ook de smaak van de groenten komt dankzij de stoombereiding het best tot haar recht. De groenten blijven knapperig en smakelijk. Bovendien is het verlies van voedingswaarden en vitamines minimaal.

Ultravers
De maaltijden worden ’s ochtends bereid en dezelfde dag nog geleverd bij het distributiecentrum. Kraakvers dus!

Maaltijdservice
Deze maaltijden zijn bijzonder geschikt voor kleinschalige woonconcepten en maaltijdservices. Zij kunnen hun cliënten een hoogwaardig, gezond product bieden met een goede smaak.

Zorgtotaal
De maaltijden worden geïntroduceerd op de stand van Henri (nummer D018, hal 9) tijdens de ZorgTotaal in de jaarbeurs in Utrecht, gehouden 13, 14 en 15 maart 2013. De bezoekers kunnen de maaltijden uiteraard proeven.

 

Henri_Zorgtotaal

Verantwoord Lekker van Henri
Omdat het beter is voor het milieu. Om dieren een beter leven te geven. Of omdat uw gast precies wil weten hij eet. Redenen genoeg om te kiezen voor duurzaam.
Henri koos voor supervers, verantwoord lekker vlees om er met veel toewijding, heerlijke gerechten van te maken: 900 grams verpakkingen met vlees van Eco Fields, Kemper en Livar.
Lees verder

De nieuwe kalfsragout
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd. En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.
Lees verder

Juli: een zomers gerecht in Michelin style
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet! Elke maand leeft Gianfranco Chiarini zich uit met één van onze gerechten. Of twee, zoals deze keer voor de maand juli: de tagliatelle naturel en de quattro formaggisaus
Lees verder

Salades
Bij Henri denkt u waarschijnlijk aan onze soepen. Of aan onze stoofschotels en langzaam gegaard vlees. Maar wat u wellicht niet weet, is dat we ook fantastische dressings maken. Ideaal om creatieve salades mee te maken. We hebben vast wat recepten voor u gemaakt, bijvoorbeeld de Limburgse spinaziesalade met frambozen en de Oosterse gambasalade.
Lees verder

Nieuw! Soto ajam – Indonesische kippensoep
Nieuw in ons assortiment: soto ajam. Een Indonesische rijkgevulde, kruidige soep met taugé, ui, rijst en twee sterren beter leven Kemper kip. Je proeft citroenblad en sereh. Deze bijzondere soep werd ontwikkeld door Kristy, derdejaars studente Fooddesign aan de HAS in Den Bosch.
Lees verder