Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri introduceert Ultraverse maaltijden op de Zorgtotaal

Henri biedt met de ultraverse maaltijd nu ook een smakelijke uitkomst voor de zorg. Uiteraard worden de nieuwe Ultraverse maaltijden volgens de waarden van Henri gemaakt en dat proef je!

Stomen
Dankzij de speciale stoomfolie blijven de groenten optisch mooi, voor- én na bereiding. Ook de smaak van de groenten komt dankzij de stoombereiding het best tot haar recht. De groenten blijven knapperig en smakelijk. Bovendien is het verlies van voedingswaarden en vitamines minimaal.

Ultravers
De maaltijden worden ’s ochtends bereid en dezelfde dag nog geleverd bij het distributiecentrum. Kraakvers dus!

Maaltijdservice
Deze maaltijden zijn bijzonder geschikt voor kleinschalige woonconcepten en maaltijdservices. Zij kunnen hun cliënten een hoogwaardig, gezond product bieden met een goede smaak.

Zorgtotaal
De maaltijden worden geïntroduceerd op de stand van Henri (nummer D018, hal 9) tijdens de ZorgTotaal in de jaarbeurs in Utrecht, gehouden 13, 14 en 15 maart 2013. De bezoekers kunnen de maaltijden uiteraard proeven.

 

Henri_Zorgtotaal

Nieuw! Kaassoep met Mariënwaerdt landgoedkaas
Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt grazen koeien met alle vrijheid en ruimte. Van hun melk wordt heerlijke biologische kaas gemaakt. Henri gebruikt dit romige ingrediënt voor een compleet nieuwe, smakelijke kaassoep.
Lees verder

Nieuw! Oosterse gerechten

Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.

Lees verder

Eco gastronomie met de helpende hand van HENRI!
Genieten van lekker eten met respect voor mens, dier en milieu. Dat is eco-gastronomie. Henri heeft steeds meer gerechten in het assortiment die uitstekend samengaan met eco-gastronomie. Nieuw, en helemaal daarop aansluitend, is de witlofsoep met Livar spek.
 
Lees verder

Nieuw van Henri! Livar stoofschotel & Spinaziestamppot

Er is weer varkensvlees dat smaak heeft. Dat vlees komt van het Livar varken. De varkens mogen naar hartenlust rondwroeten in de kloostertuinen van abdij Lilbosch in Echt. Deze vrijheid doet het varken goed – en ook de smaak. Het prachtige vlees heeft Henri en Livar samen geïnspireerd tot een smakelijke stoofschotel.

Lees verder

E-nieuwsbrief 'Deksels Nieuws'

Sinds kort heeft de 'Aan Tafel' er een digitaal disgenootje bij: 'Deksels Nieuws'. Aan Tafel ontvangt u per post; Deksels Nieuws per e-mail. Deksels nieuws komt vaker uit dan de papieren Aan Tafel. U bent dan ook op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. U hoort als eerste wat er nieuw in het assortiment komt, of er acties zijn of nieuwe recepten.

Lees verder