Nieuws
Kalfsragout met Eco Fields biologisch kalfsvlees
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd! En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.
Op een nieuwe manier stad en platteland dichter bij elkaar brengen. De smaak van wat de natuur te bieden heeft, met eerlijke producten. Met een duurzame bedrijfsvoering die respect heeft voor dier en milieu - dat is in het kort waar Eco Fields voor staat. En Henri ook! Daarom maken we onze kalfsragout nu met het kalfsvlees van Eco Fields.
Dit Eco Fields kalfsvlees is 100% biologisch én is door de dierenbescherming gehonoreerd met maar liefst 3 Beter Leven sterren. We kozen niet alleen voor Eco Fields om dieren een beter leven te geven, maar ook zodat u uw gast precies kunt vertellen wat er nu precies op zijn bord ligt, en waar het vandaan komt. Iets wat steeds belangrijker wordt en gasten steeds meer naar gaan vragen.
De vernieuwde kalfsragout is vanaf nu te bestellen bij uw horecagroothandel. Voor dezelfde prijs als de oude kalfsragout! Meer weten? Klik hier.
Keukenheld: demi glace
De een maakt hem zelf, de ander pakt een pot poeder. Het één kost tijd. De andere optie niet, maar lijkt in de verste verte dan ook niet op een goeie fond. Wist je dat wij hier een perfecte tussenoplossing hebben? Een koelverse en geconcentreerde demi glace. Met de kracht van de fond zoals hij hoort te zijn. Zonder toevoegingen die er niet in horen. Gewoon, een goeie demi glace waar je alle kanten mee op kan.
Lees verder Nieuwe generatie maaltijden
Kost het u teveel tijd om iets speciaal te maken voor die ene veganist? Of wilt u eens iets anders op het kindermenu dan het geijkte - en ongezonde - friet met frikandel? Stapt er zomaar iemand uw zaak binnen met een glutenintolerantie? Of bent u op zoek naar een makkelijke, lekkere en voedzame maaltijd voor uzelf of voor uw personeel? Voor al deze uitdagingen hebben wij een oplossing: onze nieuwe generatie éénpersoons kant-en-klare maaltijden.
Lees verder Thaise groene viscurry
Heerlijk zomers en nieuw in ons assortiment: Thaise groene viscurry. Een licht visgerecht met een milde currysaus met kokosmelk. Ideaal voor op de zomerkaart! Serveer hem als daghap bijvoorbeeld, of in een Oosters buffet als verrassend visgerecht.
Lees verder Hip: de vegan carrotdog
Hét gerecht van deze zomer: vegan carrot hotdogs! Je ziet hem overal: de carrot hotdog. Maar hoe maak je hem op smaak? En origineel? Wij hebben drie verschillende afleidingen voor u gemaakt, met telkens onze vegan BBQ saus als smaakmaker.
Lees verder Vegan Truffelmayonaise
Zoooo lekker! Onze nieuwe vegan truffelmayonaise met échte truffel. Deze mayo is zonder onnodige toevoegingen en op basis van romige, veganistische mayonaise. Gebruik hem op een broodje carpaccio, op een luxe hamburger, als smeersel bij brood, op pizza's, bij salades, etc.
Lees verder