Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw! Soto ajam – Indonesische kippensoep

Nieuw in ons assortiment: soto ajam. Een Indonesische rijkgevulde, kruidige soep met taugé, ui, rijst en twee sterren beter leven Kemper kip. Je proeft citroenblad en sereh. Deze bijzondere soep werd ontwikkeld door Kristy, derdejaars studente Fooddesign aan de HAS in Den Bosch.

Voordat Kristy aan de receptuur begon, heeft ze eerst een onderzoek gedaan. Ze bedacht vier nieuwe producten: een aardpeer-knoflooksoep, maïssoep, rode linzen-zoete aardappelsoep en dus de soto. Allemaal lekker! Uiteindelijk kwam de soto het beste uit de bus. Qua smaak én daarnaast sluit deze soep het meest aan op de vraag uit de markt. Tijdens de ontwikkeling betrok ze iedereen binnen ons bedrijf. Iedereen proefde en testte.

Nathalie en Marty hadden een heel belangrijke inbreng: hun Indonesische oma’s koken namelijk allebei de beste soto ter wereld en dáár moest onze soto natuurlijk op zijn minst bij in de buurt komen. Volgens Nathalie is dat best wel gelukt: “Hij is echt lekker! Ik kan niet wachten tot we hem gaan maken”. Mooi Nathalie, vanaf 15 april hebben we hem op voorraad.

Bent u nieuwsgierig naar onze nieuwe soto? Bestel dan een monster bij uw accountmanager.

Inmiddels is de stage van Kristy afgelopen bij ons, ze loopt nu stage in Malta bij James Caterers. Bedankt Kristy!

Plantbased: zet het op de kaart!
Met de producten van Henri is het heel eenvoudig om lekkere plantbased gerechten op de kaart te zetten. Zo verrast u de gast steeds weer opnieuw met een ruime keuze aan vegetarische opties.
Lees verder

'NIEUW' Super Soep
Niet vullen maar (op)voeden! Met ons nieuwe concept 'Super Soep' dragen wij niet alleen bij aan jouw gezondheid, maar ook aan de gezondheid van kinderen. Van iedere verkochte kilogram soep dragen wij € 0,10 bij aan initiatieven die gezond eten mogelijk maken voor kinderen. Samen met ‘Stichting La Kantina’ willen we een gezonde generatie creëren!


Lees verder

Een gezonde sportomgeving met lekker eten!
Henri is de helpende hand in de keuken, dus ook in de keuken van de sportclub! Met onze maaltijdcomponenten kun je gemakkelijk voedzaam en lekker eten serveren.








Lees verder

Winterassortiment
Bij Henri volgen we de seizoenen. We zijn als een KOK zo blij dat er weer verse boerenkool van het land komt.
Dat betekent tijd voor een nieuwe menukaart.
Vanaf 2 oktober gaat de nieuwe winterkaart in.

Zorg dat je weer helemaal up-to-date bent en download hier de nieuwe assortimentslijst.
Lees verder

Loaded fries recepten
Dé trend van nu: friet (of patat) toppings of te wel 'Loaded Fries'. Wij hebben al jaren ideale producten voor loaded fries in huis. We hebben een aantal recepten voor je uitgewerkt. Waaronder dit Frietje Sint Speciaal; helemaal van dit seizoen, met pepernoten én hazenpeper.
Lees verder