Nieuws
Nieuw! Soto ajam – Indonesische kippensoep
Voordat Kristy aan de receptuur begon, heeft ze eerst een onderzoek gedaan. Ze bedacht vier nieuwe producten: een aardpeer-knoflooksoep, maïssoep, rode linzen-zoete aardappelsoep en dus de soto. Allemaal lekker! Uiteindelijk kwam de soto het beste uit de bus. Qua smaak én daarnaast sluit deze soep het meest aan op de vraag uit de markt. Tijdens de ontwikkeling betrok ze iedereen binnen ons bedrijf. Iedereen proefde en testte.
Nathalie en Marty hadden een heel belangrijke inbreng: hun Indonesische oma’s koken namelijk allebei de beste soto ter wereld en dáár moest onze soto natuurlijk op zijn minst bij in de buurt komen. Volgens Nathalie is dat best wel gelukt: “Hij is echt lekker! Ik kan niet wachten tot we hem gaan maken”. Mooi Nathalie, vanaf 15 april hebben we hem op voorraad.
Bent u nieuwsgierig naar onze nieuwe soto? Bestel dan een monster bij uw accountmanager.
Inmiddels is de stage van Kristy afgelopen bij ons, ze loopt nu stage in Malta bij James Caterers. Bedankt Kristy!
Liever een ander buffet? We hebben nog drie opties voor u!
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet! Elke maand leeft Gianfranco Chiarini zich uit met één van onze gerechten. Voor deze foto is Gianfranco geïnspireerd door onze stragnoffsaus. Hij demonteerde de saus tot de ingrediënten, en componeerde er een gerecht van met Eco Fields kalfsvlees.