Nieuws
Nieuw! Soto ajam – Indonesische kippensoep
Voordat Kristy aan de receptuur begon, heeft ze eerst een onderzoek gedaan. Ze bedacht vier nieuwe producten: een aardpeer-knoflooksoep, maïssoep, rode linzen-zoete aardappelsoep en dus de soto. Allemaal lekker! Uiteindelijk kwam de soto het beste uit de bus. Qua smaak én daarnaast sluit deze soep het meest aan op de vraag uit de markt. Tijdens de ontwikkeling betrok ze iedereen binnen ons bedrijf. Iedereen proefde en testte.
Nathalie en Marty hadden een heel belangrijke inbreng: hun Indonesische oma’s koken namelijk allebei de beste soto ter wereld en dáár moest onze soto natuurlijk op zijn minst bij in de buurt komen. Volgens Nathalie is dat best wel gelukt: “Hij is echt lekker! Ik kan niet wachten tot we hem gaan maken”. Mooi Nathalie, vanaf 15 april hebben we hem op voorraad.
Bent u nieuwsgierig naar onze nieuwe soto? Bestel dan een monster bij uw accountmanager.
Inmiddels is de stage van Kristy afgelopen bij ons, ze loopt nu stage in Malta bij James Caterers. Bedankt Kristy!
Henri is op dit moment bezig met het restylen van de website. Wij willen natuurlijk graag weten wat uw wensen zijn. Daarom vragen wij u onderstaande korte vragenlijst in te vullen. We zijn benieuwd naar uw mening en ideeën. Wat zoekt u op onze site? Wat vind u interessant? De resultaten nemen we mee in het ontwerp van de nieuwe site.
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd! En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.