Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw! Soto ajam – Indonesische kippensoep

Nieuw in ons assortiment: soto ajam. Een Indonesische rijkgevulde, kruidige soep met taugé, ui, rijst en twee sterren beter leven Kemper kip. Je proeft citroenblad en sereh. Deze bijzondere soep werd ontwikkeld door Kristy, derdejaars studente Fooddesign aan de HAS in Den Bosch.

Voordat Kristy aan de receptuur begon, heeft ze eerst een onderzoek gedaan. Ze bedacht vier nieuwe producten: een aardpeer-knoflooksoep, maïssoep, rode linzen-zoete aardappelsoep en dus de soto. Allemaal lekker! Uiteindelijk kwam de soto het beste uit de bus. Qua smaak én daarnaast sluit deze soep het meest aan op de vraag uit de markt. Tijdens de ontwikkeling betrok ze iedereen binnen ons bedrijf. Iedereen proefde en testte.

Nathalie en Marty hadden een heel belangrijke inbreng: hun Indonesische oma’s koken namelijk allebei de beste soto ter wereld en dáár moest onze soto natuurlijk op zijn minst bij in de buurt komen. Volgens Nathalie is dat best wel gelukt: “Hij is echt lekker! Ik kan niet wachten tot we hem gaan maken”. Mooi Nathalie, vanaf 15 april hebben we hem op voorraad.

Bent u nieuwsgierig naar onze nieuwe soto? Bestel dan een monster bij uw accountmanager.

Inmiddels is de stage van Kristy afgelopen bij ons, ze loopt nu stage in Malta bij James Caterers. Bedankt Kristy!

Nieuw: Parelcouscous
De kant-en-klare couscous met groenten is één van onze best verkopende producten. Niet voor niks: deze kant-en-klare topper is een ideale basis voor salades, maar ook warm erg lekker. En de couscous krijgt er een broertje bij: de Parelcouscous met groenten.
Lees verder

Inspiratie: vega soep
Henri biedt 11 vegetarische soepen. Kant-en-klaar voor gebruik, maar je kan er natuurlijk zelf je eigen draai aan geven. We willen je daarvoor graag inspireren met een paar leuke recepten!
Lees verder

Partner Nationale Week Zonder Vlees
Henri is partner van de Nationale Week Zonder Vlees. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden af en toe een dagje geen vlees te eten. Daarmee bespaar je namelijk een heleboel water, uitstoot aan CO2, dierenleed, etc. En met onze kant-en-klare producten, willen we het je ook makkelijk maken om vegetarische producten op de kaart te zetten.
Lees verder

Henri op het HorecaEvenTT!
Te weinig handjes in de keuken? Wilt u betere marges? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef.  We nemen tijdrovend werk uit handen met ons uitgebreide assortiment kant-en-klare soepen, sauzen & maaltijdcomponenten. Kom op de stand kijken hoe Henri u ontzorgt.
 

Lees verder

Tijd voor Hollands Wild
Vanaf dit najaar werkt Henri samen met Hollands Wild als leverancier voor alle Wildgerechten. In onze hazenpeper vanaf nu dus Hollandse haas, en ook de hertenstoof en de wildsoep maken we van en mét Hollands Wild. Een prachtige samenwerking waar we trots op zijn!
Lees verder