Menu
Contact met Henri

Nieuws

Juli: een zomers gerecht in Michelin style

Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet! Elke maand leeft Gianfranco Chiarini zich uit met één van onze gerechten. Of twee, zoals deze keer voor de maand juli: de tagliatelle naturel en de quattro formaggisaus
Het verhaal achter dit gerecht: de zon, gemaakt van de quattro formaggisaus, symboliseert het zonnige Italië. Het spiegelende blauw van de ondergrond staat voor de zeeën rondom Italië. En natuurlijk ook de zon passend bij deze maand: juli!


Speciale Kerstverkoop
Speciaal voor jouw Kerstdiner organiseert Henri voor de tweede keer een speciale Kerstverkoop voor inwoners van Drunen en omstreken. 
Ideaal als je wat wat hulp kan gebruiken in de keuken... bijvoorbeeld met een kant-en-klare kreeftensoep, rode wijnsaus, hazenpeper of paddenstoelenragout! DOWNLOAD DE BESTELLIJST.
Lees verder

Download de prijslijst
Oktober betekent traditioneel dat u onze winter- en wildgerechten weer kunt bestellen! Stevige stamppotten, de romige wildsoep en hartige hazenpeper.
Download hier de nieuwe prijslijst. 
Lees verder

Lekker natuurlijk & bewuste keus
Met Henri Portie bieden we smakelijk gemak - per portie. Naast gemakkelijke maaltijdcomponenten hebben we ook Lekker Natuurlijke éénpersoonsmaaltijden. Gemaakt met liefde en zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, en vanaf nu ook een bewuste keuze en voorzien van het Ik Kies Bewust vinkje!
Lees verder

Download & print het Kerstmenu

Dat is handig! Download het Kerstmenu, print het en klaar! Wilt u aanpassingen maken? Neem contact met ons op - dan passen we het voor u aan!
Lees verder

Nu: Wildseizoen
Het wildseizoen is al weer een tijdje geleden geopend. Heeft u een speciale wildkaart? Of zet u wildgerechten op uw Kerstmenu? Het is altijd een geslaagde actie met onze drie culinaire wildgerechten. 
Lees verder