Menu
Contact met Henri

Nieuws

Glutenvrij winterbuffet

We willen u graag inspireren met een hartverwarmend winterbuffet, dat helemaal bestaat uit glutenvrije gerechten. Zo kan iedereen genieten van onze stevige wintergerechten!
Liever een ander buffet? We hebben nog drie opties voor u!

 


Glutenvrij Winterbuffet

Glutenvrij Oosters buffet


Soep: 
Biologische boerengroentensoep
Erwtensoep met Livar vlees

Hoofdgerechten:
Zuurkoolstamppot met Livar spek
Goulash met Eco Fields rundvlees
Aardappelpuree
Risotto funghi
Visstoofschotel
Coq au vin
 

Soep:
Soto ajam (Indonesische kippensoep)
Chinese tomatensoep

Hoofdgerechten:
Nasi goreng vegetarisch
Babi pangang
Kip in satésaus
Rendang daging
Thaise gele curry
Basmatirijst
 

Glutenvrij 1001 Smaken buffet

Glutenvrij Mediterraan buffet


Soep:
Marokkaanse kikkererwtensoep
Thaise kokossoep met kip

Hoofdgerechten:
Linzencurry
Wit-gele basmatirijst
Jambalaya
Tajine
Lamsschotel
Thaise groene curry
 

Soep:
Pomodorisoep
Bouillabaisse

Hoofdgerechten:
Paella
Risotto funghi
Aardappelpuree
Boeuf stroganoff met Eco Fields rundvlees
Provençaalse visstoofschotel
Coq au vin
 

Zelf combinaties maken? Gebruik dan het filter dat u rechts vindt op onze assortimentspagina's. Of klik hier voor het totaaloverzicht van onze glutenvrije gerechten.
Lees ook zeker onze tips over de werkwijze in de keuken met glutenvrije gerechten.

Personeelstekort? Ga anders werken!
Personeelsgebrek is probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Check het stappenplan en ga aan de slag!
Lees verder

Maaltijdsalades met Henri
Henri is de kok voor de chef! Onze producten zijn ideale bouwstenen voor een gemakkelijke maaltijdsalade. Een Quinoasalade met garnalen, Salade nicoise, Bulgursalade met beenham en nog véél meer. 
Lees verder

Vernieuwde korma met Seitan van BUMI
We hebben onze Indiase korma aangepast! Hij is verrijkt met Seitan van BUMI: een vleesvervanger op basis van tarwe. Op deze manier zet je in een handomdraai een verrassend vegan gerecht op de kaart, mét een goede voedingswaarde.
Lees verder

Blog: Veel Henri producten zijn glutenvrij
Sinds jaar en dag proberen wij onze gerechten, daar waar mogelijk, standaard glutenvrij te maken. Meer dan de helft (59%) van ons assortiment is dan ook glutenvrij!
Els van Olphen, moeder van de huidige eigenaren Ad en Els van Olphen, is coeliakie patiënt. Dus uit eigen ervaring weten wij hoe fijn het is om gewoon mee te kunnen eten met de rest. Onze gerechten zijn dan ook geen specifieke dieetproducten, maar gewoon ons standaard assortiment. 
Lees verder

Blog: Convenience is de oplossing
Convenience is absoluut een onderdeel van de oplossing van het hashtagpersoneelstekort in de horeca. Felice schreef er deze korte blog over.
Lees verder