Menu
Contact met Henri

Nieuws

Glutenvrij winterbuffet

We willen u graag inspireren met een hartverwarmend winterbuffet, dat helemaal bestaat uit glutenvrije gerechten. Zo kan iedereen genieten van onze stevige wintergerechten!
Liever een ander buffet? We hebben nog drie opties voor u!

 


Glutenvrij Winterbuffet

Glutenvrij Oosters buffet


Soep: 
Biologische boerengroentensoep
Erwtensoep met Livar vlees

Hoofdgerechten:
Zuurkoolstamppot met Livar spek
Goulash met Eco Fields rundvlees
Aardappelpuree
Risotto funghi
Visstoofschotel
Coq au vin
 

Soep:
Soto ajam (Indonesische kippensoep)
Chinese tomatensoep

Hoofdgerechten:
Nasi goreng vegetarisch
Babi pangang
Kip in satésaus
Rendang daging
Thaise gele curry
Basmatirijst
 

Glutenvrij 1001 Smaken buffet

Glutenvrij Mediterraan buffet


Soep:
Marokkaanse kikkererwtensoep
Thaise kokossoep met kip

Hoofdgerechten:
Linzencurry
Wit-gele basmatirijst
Jambalaya
Tajine
Lamsschotel
Thaise groene curry
 

Soep:
Pomodorisoep
Bouillabaisse

Hoofdgerechten:
Paella
Risotto funghi
Aardappelpuree
Boeuf stroganoff met Eco Fields rundvlees
Provençaalse visstoofschotel
Coq au vin
 

Zelf combinaties maken? Gebruik dan het filter dat u rechts vindt op onze assortimentspagina's. Of klik hier voor het totaaloverzicht van onze glutenvrije gerechten.
Lees ook zeker onze tips over de werkwijze in de keuken met glutenvrije gerechten.

3-Gänge-Menü-10 Euro
Top-News:
3-Gänge-Menü-10 Euro
Auf der Basis von Bereit-zum-Verzehr Komponenten, 4 Vorgerichte, 4 Hauptgerichte, 4 Tipps für Desserts. Mit einem durchschnittlichen Einkaufspreis von 3,30€ zzgl. Mwst. Minimaler Aufwand. Verkaufspreis 10€. Eine ideale Kombination von Qualität und Rendite.
Lees verder

Henri bittet 'Zu Tisch'!
Henri bittet „Zu Tisch“!
In der Küche von Henri passiert so viel, dass wir Ihnen einen Einblick ermöglichen wollen. In Zu Tisch' dürfen wir Ihnen darum mit Freude die Neuigkeiten, interessante Trends und nützliche Küchentipps servieren. Außerdem informieren wir Sie über interessante Kunden und Lieferanten. Die sechste Ausgabe ab sofort erhältlich. Leider ist 'Zu Tisch' nur in Niederländisch erhältlich.
Lees verder

De culinaire winter is weer aangebroken
Voor Henri is de Culinaire Winter weer aangebroken... U kunt weer genieten van onze wildgerechten, wildsoep en wildsaus. En ook de stamppotten, de erwtensoep en de bruine bonensoep zijn weer volop te bestellen.

Deze stamppotten zijn dit jaar nog lekkerder. Tegenwoordig zit er namelijk spek van het Livar varken in de stamppotten met spek. Heerlijk, op houtkrullen gerookt spek.
Lees verder

Bami en nasi goreng - Nieuwe receptuur!

Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. En zo hebben de bami goreng én de nasi goreng onlangs een grote verbetering ondergaan.

Lees verder

Aan tafel!
In de keuken van Henri gebeurt zó veel dat we u er graag een kijkje gunnen. In “Aan Tafel” serveren we u daarom met veel plezier het laatste nieuws, opmer­kelijke trends en handige tips. Daarnaast nemen we u mee naar interessante klanten en leveranciers. De zesde editie is uit!!
 
Lees verder