Menu
Contact met Henri

Nieuws

Inspiratie van chef Chiarini

Deze keer inspireren we u niet met één, maar met twee gerechten van de hand van sterrenchef Gianfranco Chiarini. Hij geeft een andere kijk op de uiensoep (zie foto) én een creatieve bereiding van de wildragout.
 
Uiensoep

Letterlijk een andere kijk op de uiensoep. Voor deze foto van de uiensoep belichtten we de kom van de onderkant. Gianfranco liet onze principes transparantie, helderheid en eerlijkheid terugkomen in dit prachtige gerecht.

Wildragout
In het kader van het wildseizoen werd zijn andere project deze maand onze wildragout. Hij haalde het recept uit elkaar en bouwde het opnieuw op. In het youtube filmpje zie je hoe je in snelle stappen een prachtige opmaak van het bord kunt creëren.  Hij werkte met onder andere aardappelpuree, cassavechips, borage cress, wintertruffel, kokos, en pompoencoulis.


Speciale Kerstverkoop
Speciaal voor jouw Kerstdiner organiseert Henri voor de tweede keer een speciale Kerstverkoop voor inwoners van Drunen en omstreken. 
Ideaal als je wat wat hulp kan gebruiken in de keuken... bijvoorbeeld met een kant-en-klare kreeftensoep, rode wijnsaus, hazenpeper of paddenstoelenragout! DOWNLOAD DE BESTELLIJST.
Lees verder

Download de prijslijst
Oktober betekent traditioneel dat u onze winter- en wildgerechten weer kunt bestellen! Stevige stamppotten, de romige wildsoep en hartige hazenpeper.
Download hier de nieuwe prijslijst. 
Lees verder

Lekker natuurlijk & bewuste keus
Met Henri Portie bieden we smakelijk gemak - per portie. Naast gemakkelijke maaltijdcomponenten hebben we ook Lekker Natuurlijke éénpersoonsmaaltijden. Gemaakt met liefde en zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, en vanaf nu ook een bewuste keuze en voorzien van het Ik Kies Bewust vinkje!
Lees verder

Download & print het Kerstmenu

Dat is handig! Download het Kerstmenu, print het en klaar! Wilt u aanpassingen maken? Neem contact met ons op - dan passen we het voor u aan!
Lees verder

Nu: Wildseizoen
Het wildseizoen is al weer een tijdje geleden geopend. Heeft u een speciale wildkaart? Of zet u wildgerechten op uw Kerstmenu? Het is altijd een geslaagde actie met onze drie culinaire wildgerechten. 
Lees verder