Menu
Contact met Henri

Nieuws

Inspiratie van chef Chiarini

Deze keer inspireren we u niet met één, maar met twee gerechten van de hand van sterrenchef Gianfranco Chiarini. Hij geeft een andere kijk op de uiensoep (zie foto) én een creatieve bereiding van de wildragout.
 
Uiensoep

Letterlijk een andere kijk op de uiensoep. Voor deze foto van de uiensoep belichtten we de kom van de onderkant. Gianfranco liet onze principes transparantie, helderheid en eerlijkheid terugkomen in dit prachtige gerecht.

Wildragout
In het kader van het wildseizoen werd zijn andere project deze maand onze wildragout. Hij haalde het recept uit elkaar en bouwde het opnieuw op. In het youtube filmpje zie je hoe je in snelle stappen een prachtige opmaak van het bord kunt creëren.  Hij werkte met onder andere aardappelpuree, cassavechips, borage cress, wintertruffel, kokos, en pompoencoulis.


Winterassortiment vanaf 28-9-20
Met de komst van de herfst dus van het herfst/winterassortiment hebben wij ook een aantal wijzigingen doorgevoerd in onze prijslijst.

Update 27-10-20: De Biologische Quinoa naturel is helaas niet meer voorradig ivm de sluiting van de horeca. Dit product kan nog wel bij ons besteld worden per charge.

Download hier direct de laatste versie. 
Lees verder

Henri op etenover.nl
Er staat bij ons in ons magazijn in Elshout nog ruim 35.000 kilo kant-en-klare, koelverse soepen, sauzen en maaltijden op voorraad. Producten die normaal hun weg vinden naar de horeca in Nederland. Door de sluiting van de horeca vanwege corona, viel de klantenkring van het Drunense familiebedrijf in één keer weg. Orders werden gecancelled.
Het is ongelofelijk om te zien dat de supermarkten moeite hebben om aan het aanbod te voldoen, terwijl het magazijn van Henri vol ligt. Daarom zoekt Henri naar manieren om haar producten naar de consument te brengen. Het eerste, prachtige initiatief dat ons daarbij helpt is www.etenover.nl.
Lees verder

Download de

Download & print het Kerstmenu

Dat is handig! Download het Kerstmenu, print het en klaar! Wilt u aanpassingen maken? Neem contact met ons op - dan passen we het voor u aan!
 
 
Lees verder

Henri op de Horecava
Verdien tijd en geld met je menukaart - en win! Te weinig handjes in de keuken? Wil je een beter rendement? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef. Kom langs op de Henri stand in de Foodhal (07.114) en ervaar hoe Henri jou kan ontzorgen. Neem je menukaart mee, dan kijken we hoe dat kan - en dan maak je meteen kans op een kookboek!
 
 
Lees verder

Maak van uw bedrijf een sterrentent!
Deze week, van maandag 21 tot en met zaterdag 26 oktober, organiseert de Dierenbescherming, de Beter Leven Week. In samenwerking met vele enthousiaste partners - waaronder wij. Het thema: Genieten met sterren. Wist u dat wij maar liefst 7 gerechten hebben die gecertificeerd zijn? Waaronder nu ook onze goulash - met maar liefst 3 sterren. Zo zet u gemakkelijk sterrengerechten op uw kaart.
Meer over Beter Leven