Nieuws
Henri op de Horecava
U gaat naar de Horecava? Waarschijnlijk voor inspiratie. Ideeën opdoen, nieuwigheden proeven. Kom dan zéker naar onze stand in hal 11.
Henri inspireert met nieuwe trends, origineel vormgegeven in creatieve concepten. Proef de nieuwste koelverse gerechten van ons Pick & Mix Buffet. Laat u verleiden door de kruidige geuren uit onze Ethnic Kitchen. Of geniet van de pure ‘Pasta Bites’ pastasauzen.
Henri inspireert met nieuwe trends, origineel vormgegeven in creatieve concepten. Proef de nieuwste koelverse gerechten van ons Pick & Mix Buffet. Laat u verleiden door de kruidige geuren uit onze Ethnic Kitchen. Of geniet van de pure ‘Pasta Bites’ pastasauzen.
Pick & Mix
Welkom bij ons geupcycled Pick&Mix buffet. U herinnert zich vast de grote snoepjeswand in de bioscoop of snoepwinkel. Zelf snoepjes kiezen en smaakcombi’s maken: pick&mix. Henri heeft dit idee gebruikt als inspiratie voor het Pick&Mix Buffet: ons pop-up buffetrestaurant op de Horecava. Komt dat zien!
We hebben het buffet gebouwd, helemaal uit geupcyclede spullen. Zo geven we oude, afgedankte spullen een nieuw leven. Upcycling is helemaal van nu. Respect voor het milieu en duurzaam omgaan met je resources. En dat geldt ook voor de gerechten die we presenteren in het buffet. Gerechten met een verhaal, waaronder een stoverij van Livar kloostervarkensvlees, een fricassée van vrije uitloop Kemper maïskip en boeuf stroganoff van biologisch Eco Fields rundvlees. Kies wat je lekker lijkt en combineer met een kleurrijke Hollandse salade.
We hebben het buffet gebouwd, helemaal uit geupcyclede spullen. Zo geven we oude, afgedankte spullen een nieuw leven. Upcycling is helemaal van nu. Respect voor het milieu en duurzaam omgaan met je resources. En dat geldt ook voor de gerechten die we presenteren in het buffet. Gerechten met een verhaal, waaronder een stoverij van Livar kloostervarkensvlees, een fricassée van vrije uitloop Kemper maïskip en boeuf stroganoff van biologisch Eco Fields rundvlees. Kies wat je lekker lijkt en combineer met een kleurrijke Hollandse salade.
Pasta Bites
Hier proef je onze pure pasta sauzen: de nieuwe biologische sugo bolognese, pittige sugo arrabbiata, crema mascarpone of crema carbonara met Livar spek. Ideaal met pasta: Fast & Fresh! Kies uw favoriete pasta, een saus naar smaak en tot slot een topping naar keuze. Zo kunt u geheel naar eigen wens uw Pasta Bite samen stellen!
Ethnic Kitchen
Een ander to go concept is de hippe Ethnic Kitchen. We zien dat deze keuken steeds meer liefhebbers krijgt. Tijd dus om ook in de Horeca hier volop mee te gaan experimenteren. Proef bijvoorbeeld de soto ajam, Indiase tikka masala of een heerlijke couscoussalade.
Geen kaarten? Wij verloten 3 toegangskaarten t.w.v. 50 euro per stuk. Wil je kans maken? Stuur dan een e-mail naar communicatie@henri.nl.
HENRI in een nieuw jasje
Na 39 jaar heeft Henri een nieuw jasje. Een jasje dat past bij onze constante kwaliteit en ervaring. Of eigenlijk is dat jasje een nieuwe koksbuis. Want Henri, dat is de kok voor de chef.
Lees verder Download de nieuwe kaart!
Ons nieuwe assortiment staat voor u klaar. We koken een complete collectie voor u – uit voorraad leverbaar – en daar zijn we trots op! Op onze kaart vindt u onze klassiekers, rijke soepen en sauzen, smakelijke gerechten en frisse dressings.
Download hem hier!
Nieuw! Verse, BIO Kromkommersoep
Vandaag introduceert Kromkommer samen met ons en Udea BV nieuwe, biologische verse kromme groente soepen. Te koop bij Ekoplaza. Wij zijn trots op deze prachtige samenwerking en onze nieuwe soepfamilie.
Lees verder De heer van Olphen - oprichter Henri overleden
Met groot verdriet delen we mede dat Harrie van Olphen, oprichter van familiebedrijf Henri BV, 18 september jl. op 84 jarige leeftijd is overleden.
Hij richtte het bedrijf in 1979 op, om de eerste jaren de slagers van Nederland te helpen met traiteursproducten. Vele slagers waren te gast in de proefkelder bij hem thuis in Drunen. Zijn hoofd kookte altijd over van nieuwe ideeën voor allerlei culinaire soepen en gerechten. Met deze creativiteit en bevlogenheid heeft hij ons bedrijf én de culinaire convenience letterlijk op de kaart gezet.
In 1999 namen zijn kinderen de pollepel van hem over. Maar Harrie bleef altijd op de achtergrond aanwezig. Eerst actief als commissaris, later vooral als ambassadeur van Henri BV. Daarnaast hielp hij met zijn gezonde, zelfbedachte soepen meerdere goede doelen op het gebied van voeding in Den Bosch en omgeving.
Nog altijd is zijn gedachtegoed het uitgangspunt van ons bedrijf en vervlochten met ons DNA. Daar zijn we trots op, en dankbaar voor.
Directie en medewerkers Henri BV
Uit het archief
Naar aanleiding van zijn overlijden, zijn we op zoek gegaan naar foto's etc. We vonden in ons archief een aantal bijzondere artikelen uit de (horeca)pers. Lees zelf wat een bijzonder mens de heer van Olphen was.
Lees verder