Menu
Contact met Henri

Nieuws

Goulash Michelin Style

Dit keer staat de winterzachte goulash in de picture. Letterlijk. Voor de foto van de goulash liet sterrenchef Gianfranco Chiarini zich inspireren door het kleurrijke Hongarije. 
 
Chef Chiarini haalde het recept uit elkaar en voegde tijm en losse stukjes paprika toe. Hij combineert de goulash verrrassend met de zachte basmatirijst. Prachtig om te zien hoe een traditioneel gerecht als de Hongaarse goulash er uit kan zien als Sterrengerecht. 

Hoe je dat zelf doet? Bekijk hier de making of:

Henri introduceert Ultraverse maaltijden op de Zorgtotaal
Henri biedt met de ultraverse maaltijd nu ook een smakelijke uitkomst voor de zorg. Uiteraard worden de nieuwe Ultraverse maaltijden volgens de waarden van Henri gemaakt en dat proef je!
Lees verder

Nieuw: rode wijnsaus
Vele, vele verzoeken ontvingen we. Of we een goede, verse rode wijnsaus wilden maken. Onze Mark Beniers ging aan de slag met accountmanager René de Lange en zij kwamen tot een prachtige, krachtige rode wijnsaus.
Lees verder

2013: een jaar om aan te pakken!
We zouden het bijna vergeten: de beste wensen voor u en uw bedrijf! Dat we dit jaar samen weer mooie dingen mogen beleven, op naar een goede omzet voor u en vele tevreden gasten. Wij hebben wat creatieve tips voor u hoe u deze kunt bereiken.
Lees verder

Glutenvrij winterbuffet
Ons glutenvrij assortiment slaat enorm aan!
Dat is ook niet zo raar, er zijn immers steeds meer mensen met een glutenintolerantie.
Daarom hebben wij voor u voor dit seizoen een heerlijk glutenvrij winterbuffet samengesteld.
 
Lees verder

Food Hospitality Business Awards
Twaalf bedrijven zijn genomineerd voor de Food Hospitality Business Awards 2012, een initiatief waarbij ziekenhuizen en zorginstellingen producenten beoordelen op prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. Wij zijn daar één van!
Lees verder