Menu
Contact met Henri

Nieuws

Goulash Michelin Style

Dit keer staat de winterzachte goulash in de picture. Letterlijk. Voor de foto van de goulash liet sterrenchef Gianfranco Chiarini zich inspireren door het kleurrijke Hongarije. 
 
Chef Chiarini haalde het recept uit elkaar en voegde tijm en losse stukjes paprika toe. Hij combineert de goulash verrrassend met de zachte basmatirijst. Prachtig om te zien hoe een traditioneel gerecht als de Hongaarse goulash er uit kan zien als Sterrengerecht. 

Hoe je dat zelf doet? Bekijk hier de making of:

Kerstmenu

HENRI’s inspiratie voor jouw Kerstmenu

Henri heeft een Kerstmenu samengesteld, compleet met bijbehorende snelle recepten. Als basis gebruik je de culinaire soepen, sauzen en maaltijden van Henri. Handig: het Kerstmenu zelf download en print je meteen. Heb je zelf leuke afleidingen? Geef het door en Henri maakt de menukaart voor je op maat!

Bekijk & download het gratis Kerstmenu met recepten>

Lees verder