Nieuws
Henri op HorecaEvenTT
Welkom!
Aanstaande maandag is het weer zover: Het jaarlijkse HorecaEvenTT in de TT Hallen in Assen! Uiteraard zijn wij ook dit jaar van de partij. René de Lange, uw accountmanager verwelkomt u op onze stand: 3350. En we hebben een leuke actie!
Beursactie
Neem dit nieuwsitem geprint mee en schrijf uw gegevens erop (of niet uw visitekaartje vast), kom naar de stand en bestel gratis een gerecht uit onze ethnic kitchen bij René! Om terug op de zaak nog een keer goed te testen en door te proeven hoe lekker het ook al weer was:-)
Klik op de site www.horecaeventt.nl voor meer informatie over de beurs. Nog geen kaarten? Stuur ons een e-mail!
Neem dit nieuwsitem geprint mee en schrijf uw gegevens erop (of niet uw visitekaartje vast), kom naar de stand en bestel gratis een gerecht uit onze ethnic kitchen bij René! Om terug op de zaak nog een keer goed te testen en door te proeven hoe lekker het ook al weer was:-)
Klik op de site www.horecaeventt.nl voor meer informatie over de beurs. Nog geen kaarten? Stuur ons een e-mail!
Inspiratie van chef Chiarini
Deze keer inspireren we u niet met één, maar met twee gerechten van de hand van sterrenchef Gianfranco Chiarini. Hij geeft een andere kijk op de uiensoep (zie foto) én een creatieve bereiding van de wildragout.
Lees verder Glutenvrij winterbuffet
We willen u graag inspireren met een hartverwarmend winterbuffet, dat helemaal bestaat uit glutenvrije gerechten. Zo kan iedereen genieten van onze stevige wintergerechten!
Liever een ander buffet? We hebben nog drie opties voor u!
Glutenvrije buffetten Liever een ander buffet? We hebben nog drie opties voor u!
Braziliaanse stoverij in Michelin Style
Het kan nog net, zo aan het einde van de zomer: dit vrolijke gerecht in het zonnetje. Sterrenchef Gianfranco Chiarini ging met onze Braziliaanse stoverij aan de slag. Niet voor niks is zijn uitspraak: “It’s about how you use your creativity to make it your own dish”.
Lees verder Onze leverancier: Eco Fields
Op een nieuwe manier stad en platteland dichter bij elkaar brengen. De smaak van wat de natuur te bieden heeft, met eerlijke producten. Met een duurzame bedrijfsvoering die respect heeft voor dier en milieu - dat is in het kort waar Eco Fields voor staat. En Henri ook!
Stroganoffsaus gedemonteerd
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet! Elke maand leeft Gianfranco Chiarini zich uit met één van onze gerechten. Voor deze foto is Gianfranco geïnspireerd door onze stragnoffsaus. Hij demonteerde de saus tot de ingrediënten, en componeerde er een gerecht van met Eco Fields kalfsvlees.