Menu
Contact met Henri

Nieuws

Benefietavond Team Henri voor Alpe d’HuZes

Op 5 juni neemt Team Henri deel aan de Alpe d’HuZes. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF organiseert Monica Hoogmoed van de verkoop binnendienst, op zaterdag 29 maart een benefietavond in Utopia (Voorste Venne) te Drunen. Tijdens deze avond zullen diensten en producten worden geveild ten bate van het Team. Op deze manier wil Monica haar steentje bij dragen, aangezien ze het niet ziet zitten de berg zelf op en af te fietsen.

Henri kiest voor deelname aan de Alpe d’HuZes en het steunen van het KWF als goed doel, omdat sommige collega’s direct of indirect met deze ziekte te maken hebben (gehad). Hierbij willen wij hen ondersteunen en helpen bij het realiseren van hun doel.

Voor het tweede jaar komt Henri in actie tijdens de Alpe d’HuZes. Vorig jaar fietste Ad van Olphen de berg al op. Zeven collega’s verzorgden boven en onder aan de berg de catering voor de deelnemers en vrijwilligers van de Alpe d’HuZes. Daarnaast sponsorden we met warme maaltijden en soepen.

Team Henri
Dit jaar hebben we een eigen wielrenteam, Team Henri. Het team bestaat uit vier collega’s aangevuld met vrienden en familieleden. Daarnaast gaan er acht collega’s mee die wederom maaltijden bereiden boven en onder aan de Alpe d’Huez.

Rent-a-chef
Met de benefietavond willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor het KWF. Ook hiermee pakken wij flink uit met een veiling van diensten en producten. Tijdens de avond kan o.a. geboden worden op chefs die bij u thuis komen koken voor 4 tot 8 personen. Hiervoor stellen (chef) koks als: Monique Nefkens, Johan Zweeren, Berry Hoosemans, Arjan Siemerink, Ton Verhaar en Andy Cuijpers zich vrijwillig beschikbaar. Maar ook diverse collega’s zoals Hans de Kruijf, René de Lange, Jöran Douma en Leon van der Heijden, die hun sporen hebben verdiend bij diverse sterren- en top 100 horecabedrijven, duiken bij de hoogste bieder de keuken in. 
Daarnaast kunt u bieden op diverse workshops, waaronder: zelf taarten of sushi maken. Wilt u liever verwend worden in een bijzonder restaurant, dan kunt u ook een bod uitbrengen op verschillende dinercheques van o.a. Beau in Nijmegen (top 100 restaurant van Nederland). 

Online bieden
Wilt u weten wat er allemaal meer wordt geveild tijdens deze avond? Neem dan een kijkje op de speciale Facebook pagina: Team Henri Alpe D’Huzes of de website www.teamhenri.nl. Op de website kunt u, vanaf 8 maart 14:00 uur, online bieden op één van de (chef) koks die zich beschikbaar stellen voor ‘Rent a chef’.  Al het geld dat deze avond wordt opgehaald, gaat rechtstreeks naar het KWF. 

Hapjes, drankjes & muziek
Naast de veiling is de benefietavond een gezellig avondje uit met livemuziek van onder andere het koor Nie-Ko uit Geertruidenberg en een DJ. De entree is gratis. De hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening, wel gaan de inkomsten van de hapjes volledig naar het KWF. U bent van harte welkom vanaf 20.00 uur in Zaal Utopia, Voorste Venne, Afrikalaan 94 in Drunen. 
 
Henri in Foodhal
De afgelopen jaren vond u ons altijd op de zelfde plek op de Horecava. Dit jaar staan we ergens anders: we zijn verhuisd! Henri staat nu in de Foodhal. Dat is hal 7. We staan achterin rechts van het midden, standnummer 459. We zien u graag daar!
Wat presenteren we op de horecava?

De lekkerste soep is No Waste
Henri is op zoek gegaan naar hoe je de állerlekkerste tomatensoep maakt. Puur natuur en vers bereid. Maar ook tegen een goede prijs. Daarom verdiepten we ons in de keten. De lekkerste, zoete tomaten, met een hoge Brixwaarde, zijn kerstomaatjes. De beste kweker is Looije uit Naaldwijk. Van hun overgebleven kerstomaten, die anders weggegooid zouden worden, maken we nu een soep. Zo steunt niet alleen Henri de strijd tegen verspilling - maar ook iedereen die de soep koopt. Henri voegde kruiden, verse groenten en trostomaten toe. Het werd het met recht de lekkerste tomatensoep die kant-en-klaar verkrijgbaar is. Proef hem op de Horecava!
Lees verder

Kerstmenu 2016
We hebben een suggestie voor een Kerstmenu gemaakt. De basis van de Kerstgerechten zijn onze kant-en-klare soepen en maaltijden. Met een paar kleine handelingen maakt u er een verrassend Kerstmenu van, waarmee u uw gast kunt verwennen. Ideaal voor catering, een grote partij of bijvoorbeeld voor een personeelsdiner. Maar ook handig in de zorg voor een Kerstdiner van bewoners en hun familie, of andere gasten.
Lees verder

Stamppotten met *** Beter Leven
We maken al sinds jaar en dag stamppot met enkel verse ingrediënten. Melk, aardappelen en groenten. Een beetje zout en wat specerijen - dat is het. En in de variant met spek gaat heerlijk Livar spek. Van Livar weet je: die varkentjes hebben een mooi leven gehad. Maar nu gebruiken we in onze stamppotten ook nog eens biologische melk. En dat was reden genoeg voor de stichting Beter Leven om de stamppotten maar liefst drie sterren te geven. 
Lees verder

NIEUW van Henri: Chili sin carne
… Met gehackt van de Vegetarische Slager! Inmiddels is het grootste deel van de Nederlandse bevolking flexitariër. Dat betekent dat je gasten ook steeds vaker kiezen voor vegetarisch. Zet bijvoorbeeld Henri’s nieuwe Chili sin (sin=zonder) Carne op uw kaart. Gemaakt met Gehackt van De Vegetarische Slager. Het resultaat van deze samenwerking is zó lekker, dat je het verschil tussen ‘con’ en ‘sin’ niet eens proeft!
 
 
Waar koop ik die Chili sin Carne?