Menu
Contact met Henri

Nieuws

Benefietavond Team Henri voor Alpe d’HuZes

Op 5 juni neemt Team Henri deel aan de Alpe d’HuZes. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF organiseert Monica Hoogmoed van de verkoop binnendienst, op zaterdag 29 maart een benefietavond in Utopia (Voorste Venne) te Drunen. Tijdens deze avond zullen diensten en producten worden geveild ten bate van het Team. Op deze manier wil Monica haar steentje bij dragen, aangezien ze het niet ziet zitten de berg zelf op en af te fietsen.

Henri kiest voor deelname aan de Alpe d’HuZes en het steunen van het KWF als goed doel, omdat sommige collega’s direct of indirect met deze ziekte te maken hebben (gehad). Hierbij willen wij hen ondersteunen en helpen bij het realiseren van hun doel.

Voor het tweede jaar komt Henri in actie tijdens de Alpe d’HuZes. Vorig jaar fietste Ad van Olphen de berg al op. Zeven collega’s verzorgden boven en onder aan de berg de catering voor de deelnemers en vrijwilligers van de Alpe d’HuZes. Daarnaast sponsorden we met warme maaltijden en soepen.

Team Henri
Dit jaar hebben we een eigen wielrenteam, Team Henri. Het team bestaat uit vier collega’s aangevuld met vrienden en familieleden. Daarnaast gaan er acht collega’s mee die wederom maaltijden bereiden boven en onder aan de Alpe d’Huez.

Rent-a-chef
Met de benefietavond willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor het KWF. Ook hiermee pakken wij flink uit met een veiling van diensten en producten. Tijdens de avond kan o.a. geboden worden op chefs die bij u thuis komen koken voor 4 tot 8 personen. Hiervoor stellen (chef) koks als: Monique Nefkens, Johan Zweeren, Berry Hoosemans, Arjan Siemerink, Ton Verhaar en Andy Cuijpers zich vrijwillig beschikbaar. Maar ook diverse collega’s zoals Hans de Kruijf, René de Lange, Jöran Douma en Leon van der Heijden, die hun sporen hebben verdiend bij diverse sterren- en top 100 horecabedrijven, duiken bij de hoogste bieder de keuken in. 
Daarnaast kunt u bieden op diverse workshops, waaronder: zelf taarten of sushi maken. Wilt u liever verwend worden in een bijzonder restaurant, dan kunt u ook een bod uitbrengen op verschillende dinercheques van o.a. Beau in Nijmegen (top 100 restaurant van Nederland). 

Online bieden
Wilt u weten wat er allemaal meer wordt geveild tijdens deze avond? Neem dan een kijkje op de speciale Facebook pagina: Team Henri Alpe D’Huzes of de website www.teamhenri.nl. Op de website kunt u, vanaf 8 maart 14:00 uur, online bieden op één van de (chef) koks die zich beschikbaar stellen voor ‘Rent a chef’.  Al het geld dat deze avond wordt opgehaald, gaat rechtstreeks naar het KWF. 

Hapjes, drankjes & muziek
Naast de veiling is de benefietavond een gezellig avondje uit met livemuziek van onder andere het koor Nie-Ko uit Geertruidenberg en een DJ. De entree is gratis. De hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening, wel gaan de inkomsten van de hapjes volledig naar het KWF. U bent van harte welkom vanaf 20.00 uur in Zaal Utopia, Voorste Venne, Afrikalaan 94 in Drunen. 
 
Nieuwe Verpakking!

U ziet in één oogopslag wat de voedingswaarden zijn, en of het gerecht vegetarisch of glutenvrij is. En vrolijke, frisse kleuren en afbeeldingen. Voortaan ziet u gemakkelijk hoe u uw Henri gerecht verwarmt - het staat op het etiket. Henri heeft namelijk een nieuwe verpakking!

 

 

Lees verder

Nieuw: Zuid-Afrikaanse bobotie!
We kunnen niet allemaal naar Zuid-Afrika om ons elftal aan te moedigen. Maar een beetje in Zuid-Afrikaanse sferen komen, kan natuurlijk wel. Henri helpt daarbij met Bobotie, een traditioneel Zuid-Afrikaans gerecht. Met o.a. rundergehakt, sperziebonen, pompoen, kerrie en citroenblad. Serveer bijv. Pita Bobotie, voor maar €1,70 inkoop per portie!
Lees verder

Nieuw: Paella en Chili con carne in 900 grams verpakking
Onze bekende - en alom geliefde - paella en chili con carne zijn er nu ook in een gemakkelijke 900 grams verpakking. Ideaal voor gebruik in de zorg of om snel te kunnen schakelen in de horeca. Omdat de verpakkingen klein zijn, regenereert u ze in een oogwenk en serveert u binnen mum van tijd een overheerlijk gerecht.
Lees verder

Verse aspergesoep!

Vers van het land: Hollandse asperges! Henri maakt daar traditiegetrouw een heerlijk romige aspergesoep van.  

Onder recepten ziet u hoe u in drie stappen een prachtige aspergeproeverij maakt, met een inkoopprijs van maar € 1,45.

Hoe wordt de aspergesoep gemaakt? Neem een kijkje in onze keuken!

Lees verder

Brabantse aardappelsoep - nu met Livar spek

In de Brabantse aardappelsoep is de ‘gewone’ spek vervangen door het smakelijke, op houtkrullen gerookt Livar spek. Het vlees is rijper en doorregen met vet. Vet is de smaakdrager van vlees en geeft het Livarvlees een sterke, aangename en natuurlijke smaak.

Lees verder