Menu
Contact met Henri

Nieuws

Benefietavond Team Henri voor Alpe d’HuZes

Op 5 juni neemt Team Henri deel aan de Alpe d’HuZes. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF organiseert Monica Hoogmoed van de verkoop binnendienst, op zaterdag 29 maart een benefietavond in Utopia (Voorste Venne) te Drunen. Tijdens deze avond zullen diensten en producten worden geveild ten bate van het Team. Op deze manier wil Monica haar steentje bij dragen, aangezien ze het niet ziet zitten de berg zelf op en af te fietsen.

Henri kiest voor deelname aan de Alpe d’HuZes en het steunen van het KWF als goed doel, omdat sommige collega’s direct of indirect met deze ziekte te maken hebben (gehad). Hierbij willen wij hen ondersteunen en helpen bij het realiseren van hun doel.

Voor het tweede jaar komt Henri in actie tijdens de Alpe d’HuZes. Vorig jaar fietste Ad van Olphen de berg al op. Zeven collega’s verzorgden boven en onder aan de berg de catering voor de deelnemers en vrijwilligers van de Alpe d’HuZes. Daarnaast sponsorden we met warme maaltijden en soepen.

Team Henri
Dit jaar hebben we een eigen wielrenteam, Team Henri. Het team bestaat uit vier collega’s aangevuld met vrienden en familieleden. Daarnaast gaan er acht collega’s mee die wederom maaltijden bereiden boven en onder aan de Alpe d’Huez.

Rent-a-chef
Met de benefietavond willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor het KWF. Ook hiermee pakken wij flink uit met een veiling van diensten en producten. Tijdens de avond kan o.a. geboden worden op chefs die bij u thuis komen koken voor 4 tot 8 personen. Hiervoor stellen (chef) koks als: Monique Nefkens, Johan Zweeren, Berry Hoosemans, Arjan Siemerink, Ton Verhaar en Andy Cuijpers zich vrijwillig beschikbaar. Maar ook diverse collega’s zoals Hans de Kruijf, René de Lange, Jöran Douma en Leon van der Heijden, die hun sporen hebben verdiend bij diverse sterren- en top 100 horecabedrijven, duiken bij de hoogste bieder de keuken in. 
Daarnaast kunt u bieden op diverse workshops, waaronder: zelf taarten of sushi maken. Wilt u liever verwend worden in een bijzonder restaurant, dan kunt u ook een bod uitbrengen op verschillende dinercheques van o.a. Beau in Nijmegen (top 100 restaurant van Nederland). 

Online bieden
Wilt u weten wat er allemaal meer wordt geveild tijdens deze avond? Neem dan een kijkje op de speciale Facebook pagina: Team Henri Alpe D’Huzes of de website www.teamhenri.nl. Op de website kunt u, vanaf 8 maart 14:00 uur, online bieden op één van de (chef) koks die zich beschikbaar stellen voor ‘Rent a chef’.  Al het geld dat deze avond wordt opgehaald, gaat rechtstreeks naar het KWF. 

Hapjes, drankjes & muziek
Naast de veiling is de benefietavond een gezellig avondje uit met livemuziek van onder andere het koor Nie-Ko uit Geertruidenberg en een DJ. De entree is gratis. De hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening, wel gaan de inkomsten van de hapjes volledig naar het KWF. U bent van harte welkom vanaf 20.00 uur in Zaal Utopia, Voorste Venne, Afrikalaan 94 in Drunen. 
 
Doe mee aan de Vega Restaurantweek
Van 9 tot en met 15 maart is het De Vegetarische Restaurantweek! (en Henri is wederom partner!) De week is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees. Die wordt ondersteund met een grote nationale campagne (denk: op televisie, posters op treinstations, radiospots, aandacht in magazines en kranten). En dus zal heel Nederland een week lang in het teken zal staan van ‘minder vlees’. Een groot podium dus! Een mooie kans om jouw zaak van een andere kant te laten zien. Goed voor je imago én potentiele klanten! Doe je mee?
Lees verder

Kom naar het HorecaEvenTT
 
Kom je volgende week langs op onze stand op het HorecaEvenTT? We nodigen je graag uit! Van maandag tot en met woensdag staan René en Albert voor je klaar met een kleine greep uit ons assortiment om te proeven, en natuurlijk kan je al je vragen bij hen kwijt. Kom je ook? 
Klik door voor een gratis registratiecode!

Inspiratie? KOKVOORDECHEF.NL

 

Kom je niet naar de horecava of wil je vast kijken wat we aan inspiratie bij elkaar verzameld hebben voor jouw menukaart? Klik dan snel door naar kokvoordechef.nl. Boordevol recepten, inspiratie en calculaties.
Lees verder

Uitgekookt gecalculeerd
Henri biedt convenience die tijd terug brengt in je keuken. Convenience van een hoge, constante en culinaire kwaliteit. En Henri brengt niet alleen gemak in je keuken. Dankzij onze uitgekookte prijzen verhoog je je rendement. Een slimme chef zet Henri op de kaart. Bekijk onze voorbeeldcalculaties er zie waar je rendement zit als je met convenience werkt. 


Lees verder

Henri & Pulled Oats
Henri ontwikkelde twee prachtige gerechten voor Foodservice met Pulled Oats®: de nieuwe vleesvervanger op basis van haver. Een saus en maaltijdcomponent, die je zo op je menukaart kunt zetten. Producten die je tijdwinst brengen én rendement. Daarnaast zit je hiermee bovenop de vega trend: de producten maken het je makkelijk een vega(n) optie aan te bieden aan je gasten. 
Lees verder