Nieuws
Benefietavond Team Henri voor Alpe d’HuZes
Op 5 juni neemt Team Henri deel aan de Alpe d’HuZes. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF organiseert Monica Hoogmoed van de verkoop binnendienst, op zaterdag 29 maart een benefietavond in Utopia (Voorste Venne) te Drunen. Tijdens deze avond zullen diensten en producten worden geveild ten bate van het Team. Op deze manier wil Monica haar steentje bij dragen, aangezien ze het niet ziet zitten de berg zelf op en af te fietsen.
Henri kiest voor deelname aan de Alpe d’HuZes en het steunen van het KWF als goed doel, omdat sommige collega’s direct of indirect met deze ziekte te maken hebben (gehad). Hierbij willen wij hen ondersteunen en helpen bij het realiseren van hun doel.
Voor het tweede jaar komt Henri in actie tijdens de Alpe d’HuZes. Vorig jaar fietste Ad van Olphen de berg al op. Zeven collega’s verzorgden boven en onder aan de berg de catering voor de deelnemers en vrijwilligers van de Alpe d’HuZes. Daarnaast sponsorden we met warme maaltijden en soepen.
Team Henri
Dit jaar hebben we een eigen wielrenteam, Team Henri. Het team bestaat uit vier collega’s aangevuld met vrienden en familieleden. Daarnaast gaan er acht collega’s mee die wederom maaltijden bereiden boven en onder aan de Alpe d’Huez.
Rent-a-chef
Met de benefietavond willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor het KWF. Ook hiermee pakken wij flink uit met een veiling van diensten en producten. Tijdens de avond kan o.a. geboden worden op chefs die bij u thuis komen koken voor 4 tot 8 personen. Hiervoor stellen (chef) koks als: Monique Nefkens, Johan Zweeren, Berry Hoosemans, Arjan Siemerink, Ton Verhaar en Andy Cuijpers zich vrijwillig beschikbaar. Maar ook diverse collega’s zoals Hans de Kruijf, René de Lange, Jöran Douma en Leon van der Heijden, die hun sporen hebben verdiend bij diverse sterren- en top 100 horecabedrijven, duiken bij de hoogste bieder de keuken in.
Daarnaast kunt u bieden op diverse workshops, waaronder: zelf taarten of sushi maken. Wilt u liever verwend worden in een bijzonder restaurant, dan kunt u ook een bod uitbrengen op verschillende dinercheques van o.a. Beau in Nijmegen (top 100 restaurant van Nederland).
Online bieden
Wilt u weten wat er allemaal meer wordt geveild tijdens deze avond? Neem dan een kijkje op de speciale Facebook pagina: Team Henri Alpe D’Huzes of de website www.teamhenri.nl. Op de website kunt u, vanaf 8 maart 14:00 uur, online bieden op één van de (chef) koks die zich beschikbaar stellen voor ‘Rent a chef’. Al het geld dat deze avond wordt opgehaald, gaat rechtstreeks naar het KWF.
Hapjes, drankjes & muziek
Naast de veiling is de benefietavond een gezellig avondje uit met livemuziek van onder andere het koor Nie-Ko uit Geertruidenberg en een DJ. De entree is gratis. De hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening, wel gaan de inkomsten van de hapjes volledig naar het KWF. U bent van harte welkom vanaf 20.00 uur in Zaal Utopia, Voorste Venne, Afrikalaan 94 in Drunen.
Nieuw: Parelcouscous
De kant-en-klare couscous met groenten is één van onze best verkopende producten. Niet voor niks: deze kant-en-klare topper is een ideale basis voor salades, maar ook warm erg lekker. En de couscous krijgt er een broertje bij: de Parelcouscous met groenten.
Lees verder Inspiratie: vega soep
Henri biedt 11 vegetarische soepen. Kant-en-klaar voor gebruik, maar je kan er natuurlijk zelf je eigen draai aan geven. We willen je daarvoor graag inspireren met een paar leuke recepten!
Lees verder Partner Nationale Week Zonder Vlees
Henri is partner van de Nationale Week Zonder Vlees. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden af en toe een dagje geen vlees te eten. Daarmee bespaar je namelijk een heleboel water, uitstoot aan CO2, dierenleed, etc. En met onze kant-en-klare producten, willen we het je ook makkelijk maken om vegetarische producten op de kaart te zetten.
Lees verder Henri op het HorecaEvenTT!
Te weinig handjes in de keuken? Wilt u betere marges? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef. We nemen tijdrovend werk uit handen met ons uitgebreide assortiment kant-en-klare soepen, sauzen & maaltijdcomponenten. Kom op de stand kijken hoe Henri u ontzorgt.
Lees verder Tijd voor Hollands Wild
Vanaf dit najaar werkt Henri samen met Hollands Wild als leverancier voor alle Wildgerechten. In onze hazenpeper vanaf nu dus Hollandse haas, en ook de hertenstoof en de wildsoep maken we van en mét Hollands Wild. Een prachtige samenwerking waar we trots op zijn!
Lees verder