Nieuws
Aspergeproeverij
Onze René de Lange gaat u inspireren met aspergegerechten. Ook gaan we op fieldtrip: we nemen een kijkje bij teler Gubbels in Helvoirt. Hij steekt -tegen die tijd zeker- de asperges die bij Henri in de soep belanden.
29 April organiseren we de speciale aspergeproeverij. De exacte tijden en het programma hebben we nog niet helemaal rond. Maar wilt u zich vast aanmelden? Stuur dan een
e-mail naar Felice van Zanten.
Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.
Er is weer varkensvlees dat smaak heeft. Dat vlees komt van het Livar varken. De varkens mogen naar hartenlust rondwroeten in de kloostertuinen van abdij Lilbosch in Echt. Deze vrijheid doet het varken goed – en ook de smaak. Het prachtige vlees heeft Henri en Livar samen geïnspireerd tot een smakelijke stoofschotel.
Sinds kort heeft de 'Aan Tafel' er een digitaal disgenootje bij: 'Deksels Nieuws'. Aan Tafel ontvangt u per post; Deksels Nieuws per e-mail. Deksels nieuws komt vaker uit dan de papieren Aan Tafel. U bent dan ook op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. U hoort als eerste wat er nieuw in het assortiment komt, of er acties zijn of nieuwe recepten.