Nieuws
Steun Team Henri voor Alpe d'HuZes
Vorig jaar nam Ad van Olphen, onze directeur, deel aan de Alpe d’HuZes. Hij verloor vrienden en familie aan kanker, en besloot voor hen de Alpe d’Huez te trotseren. Om hen te herdenken en te eren, en daarnaast geld op te halen ten behoeve van het KWF. Ons bedrijf steunde zijn prestatie door op en onder de berg te helpen met de catering: zowel met een team van 5 man als met héél veel heerlijks om de sporters en hun supporters te voeden en hen letterlijk energie te geven.
Tijdens de Kerstspeech haalde Ad zijn verhaal aan, en vertelde hoe hij geroerd was door de enorme steun vanuit de medewerkers van Henri. Dankzij deze hartverwarmende speech werden er een aantal mensen aangestoken om óók de berg te gaan bedwingen. En zo werd Team Henri geboren.
Iedereen kent wel iemand met kanker in zijn eigen familiekring. Ook binnen ons bedrijf hebben we klappen gekregen. Zo heeft Ton van de TD huidkanker. En Mieke van de verkoop binnendienst moet vechten tegen melanoomkanker.
Er is 1 miljard nodig is om van kanker een chronische ziekte te maken.
Zet dat bedrag tegenover het bedrag wat het redden van de banken heeft gekost… dan moet dit toch te doen zijn?!
Inmiddels is er voor Team Henri een benefietavond georganiseerd, waarbij meer dan 3.800 euro is opgehaald. Maar dat is nog niet genoeg! Daarom willen we u vragen uw steentje bij te dragen. Samen gaan we voor die 1 miljard!
Het maakt niet uit of u Ad, Jöran, Marty of Kelly een warm hart toedraagt. We hebben 1 rekening geopend en verdelen het geld over hen en team Henri: NL91ABNA0431192634
U ontvangt van ons een bevestiging van uw gift, die u nodig heeft voor uw administratie. U kunt, zoals u waarschijnlijk weet, namelijk uw bijdragen aan goede doelen (met ANBI registratie) aftrekken bij de belasting.
Kijk nog even de beelden terug van de catering vorig jaar:
Henri in Foodhal
De afgelopen jaren vond u ons altijd op de zelfde plek op de Horecava. Dit jaar staan we ergens anders: we zijn verhuisd! Henri staat nu in de Foodhal. Dat is hal 7. We staan achterin rechts van het midden, standnummer 459. We zien u graag daar!
Wat presenteren we op de horecava? De lekkerste soep is No Waste
Henri is op zoek gegaan naar hoe je de állerlekkerste tomatensoep maakt. Puur natuur en vers bereid. Maar ook tegen een goede prijs. Daarom verdiepten we ons in de keten. De lekkerste, zoete tomaten, met een hoge Brixwaarde, zijn kerstomaatjes. De beste kweker is Looije uit Naaldwijk. Van hun overgebleven kerstomaten, die anders weggegooid zouden worden, maken we nu een soep. Zo steunt niet alleen Henri de strijd tegen verspilling - maar ook iedereen die de soep koopt. Henri voegde kruiden, verse groenten en trostomaten toe. Het werd het met recht de lekkerste tomatensoep die kant-en-klaar verkrijgbaar is. Proef hem op de Horecava!
Kerstmenu 2016
We hebben een suggestie voor een Kerstmenu gemaakt. De basis van de Kerstgerechten zijn onze kant-en-klare soepen en maaltijden. Met een paar kleine handelingen maakt u er een verrassend Kerstmenu van, waarmee u uw gast kunt verwennen. Ideaal voor catering, een grote partij of bijvoorbeeld voor een personeelsdiner. Maar ook handig in de zorg voor een Kerstdiner van bewoners en hun familie, of andere gasten.
Lees verder Stamppotten met *** Beter Leven
We maken al sinds jaar en dag stamppot met enkel verse ingrediënten. Melk, aardappelen en groenten. Een beetje zout en wat specerijen - dat is het. En in de variant met spek gaat heerlijk Livar spek. Van Livar weet je: die varkentjes hebben een mooi leven gehad. Maar nu gebruiken we in onze stamppotten ook nog eens biologische melk. En dat was reden genoeg voor de stichting Beter Leven om de stamppotten maar liefst drie sterren te geven.
NIEUW van Henri: Chili sin carne
… Met gehackt van de Vegetarische Slager! Inmiddels is het grootste deel van de Nederlandse bevolking flexitariër. Dat betekent dat je gasten ook steeds vaker kiezen voor vegetarisch. Zet bijvoorbeeld Henri’s nieuwe Chili sin (sin=zonder) Carne op uw kaart. Gemaakt met Gehackt van De Vegetarische Slager. Het resultaat van deze samenwerking is zó lekker, dat je het verschil tussen ‘con’ en ‘sin’ niet eens proeft!