Menu
Contact met Henri

Nieuws

Steun Team Henri voor Alpe d'HuZes

Vorig jaar nam Ad van Olphen, onze directeur, deel aan de Alpe d’HuZes. Hij verloor vrienden en familie aan kanker, en besloot voor hen de Alpe d’Huez te trotseren. Om hen te herdenken en te eren, en daarnaast geld op te halen ten behoeve van het KWF. Ons bedrijf steunde zijn prestatie door op en onder de berg te helpen met de catering: zowel met een team van 5 man als met héél veel heerlijks om de sporters en hun supporters te voeden en hen letterlijk energie te geven.

Tijdens de Kerstspeech haalde Ad zijn verhaal aan, en vertelde hoe hij geroerd was door de enorme steun vanuit de medewerkers van Henri. Dankzij deze hartverwarmende speech werden er een aantal mensen aangestoken om óók de berg te gaan bedwingen. En zo werd Team Henri geboren.
 
Iedereen kent wel iemand met kanker in zijn eigen familiekring. Ook binnen ons bedrijf hebben we klappen gekregen. Zo heeft Ton van de TD huidkanker. En Mieke van de verkoop binnendienst moet vechten tegen melanoomkanker. 
 
Er is 1 miljard nodig is om van kanker een chronische ziekte te maken. 
Zet dat bedrag tegenover het bedrag wat het redden van de banken heeft gekost… dan moet dit toch te doen zijn?!
 
Inmiddels is er voor Team Henri een benefietavond georganiseerd, waarbij meer dan 3.800 euro is opgehaald. Maar dat is nog niet genoeg! Daarom willen we u vragen uw steentje bij te dragen. Samen gaan we voor die 1 miljard!
Het maakt niet uit of u Ad, Jöran, Marty of Kelly een warm hart toedraagt. We hebben 1 rekening geopend en verdelen het geld over hen en team Henri: NL91ABNA0431192634
 
U ontvangt van ons een bevestiging van uw gift, die u nodig heeft voor uw administratie. U kunt, zoals u waarschijnlijk weet, namelijk uw bijdragen aan goede doelen (met ANBI registratie) aftrekken bij de belasting.

Kijk nog even de beelden terug van de catering vorig jaar:
 
 
Nieuwe Petit Henri's

Petit Henri: dat is smakelijk gemak per portie. Wellicht kent u ze al, de 'kleintjes van Henri'. Met Petit Henri serveert u elk gewenst moment een maaltijd naar ieders keuze. En scoort u met minimale inspanning optimaal rendement! We hebben drie heerlijke nieuwe Petit Henri maaltijden voor u klaargemaakt: Penne mascarpone, Paella en Spaghetti tonijnbolognese.

Lees verder

Borsjt voor de voedselbank
1 Juni hadden we hoog bezoek in Drunen: de Poolse consul, de burgemeester van de gemeente Heusden, de voorzitter van Voedselbank Den Bosch, de voorzitter van voedselbank Waalwijk en Pater Poels. Zij kwamen de Borsjt proeven: een project van Henri en oprichter Harrie van Olphen sr. samen.
Lees verder

Henri op www.duurzamereten.nl

De website www.duurzamereten.nl geeft inzicht over wat bedrijven doen om hun processen en producten duurzamer te maken. Het is een initiatief van o.a. FNLI, LTO, KHN en de overheid. Ook de duurzame inspanningen van Henri zijn op de site geplaatst.

Lees verder

Open het aspergeseizoen met Henri
U kent hem wellicht al: onze aspergesoep met verse Brabantse asperges. En we hebben onze uiterste best gedaan om deze vóór Pasen al voor u bestelbaar te maken. Die kunt u zó op de kaart zetten. Ook mooi op uw aspergekaart: asperges met de culinaire hollandaisesaus van Henri. Kent u deze heerlijke producten nog niet van ons? Vraag dan gratis een monsterverpakking aan.
Lees verder

Slow food: boeuf stroganoff, bourguignon
Al jaren maken we een fantashtische boeuf stroganoff, boeuf bourguignon en goulash, door iedereen gewaardeerd. Toch heeft dat ons niet belet deze gerechten nog verder te verbeteren. Nu garen we het vlees namelijk op nog maar 70 graden. Gedurende de hele nacht! Het resultaat is nóg malser vlees, met een rijke, volle smaak. Slow food ten top!
Lees verder