Nieuws
Demi glace Michelin style
Gianfranco licht toe: "Het centrum is de onverdunde demi glace. Een gerecht wordt ‘bijeengehouden’ door de demi glace. Dat is de functie. Vanuit het centrum ontstaat beweging. De demi glace geeft het karakter aan het gerecht. Het lijkt ook wel een beetje op een ‘bevruchting’. De demi glace is de basis van het ontstaan van de smaak."
Verder gebruikt hij snijbiet, broccocress, viooltjes, cantharellen, champignons, kokos en een stukje bruin brood.
Bekijk op youtube hoe Gianfranco het gerecht maakt:
De Consumentenbond heeft verschillende (consumenten) kipfilets getest op versheid, aanwezigheid van de bacteriën ESBL en campylobacter en tot slot het dierenwelzijn. De Bio+ kip, oftewel de kip van Kemper, kwam als beste uit de bus! Een mooi bewijs dat de goede zorg voor het dier ook echt een beter product oplevert.
Eindelijk écht winter! Schaatsen onderbinden en gáán! En wat is er lekkerder in de koek & zopie dan opwarmen met een stevige kom erwtensoep met Livar spek? Dus verwen uw gasten (of ze nu schaatsen of niet) met een lekkere bak snert. (En check onze koek & zopie actie!)
Met een Soup Rocks! soepcocktail tijdens de Horecava.
Met soep kunt u alle kanten op. Het is lekker als tussendoortje of bij de lunch. Of goedgevuld als maaltijdsoep. En wij hebben daar nóg een idee aan toegevoegd: De Soepcocktail!
Nieuw en vanaf nu verkrijgbaar: de nieuwe Thaise kokossoep met kip. In Thailand bekend als tom kha kai: een lichtpittige kokossoep met o.a. shii-take, koriander en citroenblad.
Dit veelzijdige gerecht presenteerden we op de horecava. Met dit gerecht van lekker veel gehakt, Mexicaanse kruiden en verse groenten kunt u echt alle kanten op.