Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri dubbel genomineerd Foodservice Award

Naast de nominatie in de categorie Vers & Gemak, zijn wij samen met Deli XL en La Place genomineerd voor de nieuwe prijs Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op 1 december worden de winnaars van de Foodservice Awards bekend gemaakt.

Misset Horeca organiseert voor de tweede keer de Foodservice Awards. Dit jaar in samenwerking met Foodservice Instituut Nederland (FSIN) en EFMI Business School. Doel: de onderlinge samenwerking tussen horeca-outlets, grossiers en leveranciers in kaart brengen. 
 
‘Alle drie de genomineerden hebben MVO in hun haarvaten zitten. Ze zijn hier al langer mee bezig en denken voortdurend na hoe het beter kan’, volgens dagvoorzitter Jan Willem Gievink. ‘Henri is een trendsetter in het gebruik van MVO producten en zij weet afnemers te overtuigen.’ 
 
Wij zijn supertrots op deze dubbele nominatie!
Fingerfood Recepten
Op de horecava serveerden we iets anders dan anders: een proeverij van fingerlicking fingerfood. Smakelijke kleine gerechtjes: u kunt ze serveren als party- of borrelhapje, als amuse of samen als sharingmenu. 
Lees verder voor de (gemakkelijke) recepten!

Nieuw! Sugo Melanzane
Nieuw - de sugo melanzane: een nieuwe, pure pastasaus! Vegetarisch en rijk gevuld met maar liefst 92% groenten: tomaten, ui en artisjok. En natuurlijk gestoofde aubergine: melanzane in het Italiaans. Gecombineerd met pasta serveert u gemakkelijk een verantwoord lekkere maaltijd. Ook lekker bij een vleesgerecht of bij een basis risotto. De sugo melanzane is super veelzijdig!
Lees verder

Nu: Wildseizoen
Het wildseizoen is al weer een tijdje geleden geopend. Heeft u een speciale wildkaart? Of zet u wildgerechten op uw Kerstmenu? Het is altijd een geslaagde actie met onze drie culinaire wildgerechten. 
Lees verder

Nieuw! Risotto Milanese
Een klassieker uit de Italiaanse keuken. Een mooie basis risotto met witte wijn, roomboter, kaas en saffraan. Een prachtig gerecht naast een mooi gestoofde ossobuco, maar ook te gebruiken als basis voor creativiteit.
Lees verder

KoKreatie: 't Zusje Restaurants
Voor een aantal grote klanten maken wij -in kokreatie- speciale gerechten. De receptuur ontwikkelen we dan samen met de klant, die bestelt per charge. Eén van deze klanten waar we mee samenwerken is 't Zusje restaurants: een succesformule uit het Zuiden die geheid heel Nederland gaat veroveren.
Neem een kijkje in de keuken van 't Zusje