Menu
Contact met Henri

Nieuws

MVO Award voor Henri

Maandagavond 1 december was het zover, de bekendmaking van de Foodservice Awards. Georganiseerd door Misset Horeca in samenwerking met Foodservice Instituut Nederland (FSIN) en EFMI Business School. Henri was genomineerd in twee categorieën: Vers & Gemak en Maatschappelijk verantwoord ondernemen. De award voor Maatschappelijk verantwoord ondernemen ging mee naar huis.

Supertrots
Tijdens de feestelijke uitreiking van de Foodservice Awards bepaalden de aanwezige grossiers, leveranciers en horecaformules de uiteindelijke winnaar. Aan de digitale stemming ging een pitch van de genomineerden vooraf. Daarbij benadrukte directeur Ad van Olphen dat MVO in de genen van zijn familie en hun bedrijf zit. Bij het in ontvangst nemen de award reageerde Els van Olphen enthousiast: ‘We zijn supertrots dat we hier staan.’
 
Verantwoord lekker
En we zijn ook trots op ons bedrijf en op iedereen die elke dag meehelpt om er iets prachtigs van te maken. De award is een fantastisch compliment voor onze manier van werken: gaan voor verantwoorde, duurzame gerechten in de breedste zin van het woord.
Henri introduceert Ultraverse maaltijden op de Zorgtotaal
Henri biedt met de ultraverse maaltijd nu ook een smakelijke uitkomst voor de zorg. Uiteraard worden de nieuwe Ultraverse maaltijden volgens de waarden van Henri gemaakt en dat proef je!
Lees verder

Nieuw: rode wijnsaus
Vele, vele verzoeken ontvingen we. Of we een goede, verse rode wijnsaus wilden maken. Onze Mark Beniers ging aan de slag met accountmanager René de Lange en zij kwamen tot een prachtige, krachtige rode wijnsaus.
Lees verder

2013: een jaar om aan te pakken!
We zouden het bijna vergeten: de beste wensen voor u en uw bedrijf! Dat we dit jaar samen weer mooie dingen mogen beleven, op naar een goede omzet voor u en vele tevreden gasten. Wij hebben wat creatieve tips voor u hoe u deze kunt bereiken.
Lees verder

Glutenvrij winterbuffet
Ons glutenvrij assortiment slaat enorm aan!
Dat is ook niet zo raar, er zijn immers steeds meer mensen met een glutenintolerantie.
Daarom hebben wij voor u voor dit seizoen een heerlijk glutenvrij winterbuffet samengesteld.
 
Lees verder

Food Hospitality Business Awards
Twaalf bedrijven zijn genomineerd voor de Food Hospitality Business Awards 2012, een initiatief waarbij ziekenhuizen en zorginstellingen producenten beoordelen op prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. Wij zijn daar één van!
Lees verder