Menu
Contact met Henri

Nieuws

MVO Award voor Henri

Maandagavond 1 december was het zover, de bekendmaking van de Foodservice Awards. Georganiseerd door Misset Horeca in samenwerking met Foodservice Instituut Nederland (FSIN) en EFMI Business School. Henri was genomineerd in twee categorieën: Vers & Gemak en Maatschappelijk verantwoord ondernemen. De award voor Maatschappelijk verantwoord ondernemen ging mee naar huis.

Supertrots
Tijdens de feestelijke uitreiking van de Foodservice Awards bepaalden de aanwezige grossiers, leveranciers en horecaformules de uiteindelijke winnaar. Aan de digitale stemming ging een pitch van de genomineerden vooraf. Daarbij benadrukte directeur Ad van Olphen dat MVO in de genen van zijn familie en hun bedrijf zit. Bij het in ontvangst nemen de award reageerde Els van Olphen enthousiast: ‘We zijn supertrots dat we hier staan.’
 
Verantwoord lekker
En we zijn ook trots op ons bedrijf en op iedereen die elke dag meehelpt om er iets prachtigs van te maken. De award is een fantastisch compliment voor onze manier van werken: gaan voor verantwoorde, duurzame gerechten in de breedste zin van het woord.
Kerstdiner voor 150 minderbedeelden door AC

Een mooi initiatief van onze klant AC (Autogrill). Zij organiseerden een Kerstdiner voor 150 minderbedeelden van Amsterdam. Daar hielpen we graag aan mee: Henri sponsorde een deel van het diner.

Lees verder

Terrabites Gezonde kroketten van GRO Holland genomineerd

Leuk nieuws van onze klant GRO Holland. TerraBites, de gezonde kroket van duurzame oesterzwammen van GRO Holland is genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2012. Hiermee sleept GRO voor het tweede achtereenvolgende jaar een nominatie in de wacht!

Lees verder

Erwtensoep - Nu alleen nog maar met Livar
Onze erwtensoep is de beste kant-en-klare soep te koop. Dat vonden we al langer, maar nu hebben we hem nóg lekkerder gemaakt. We hebben gebruiken nu alleen nog maar Livar varkensvlees en spek voor de soep.
Lees verder

Wildseizoen van start
Vorige maand werd officieel het wildseizoen geopend. Maar weertechnisch leek het wel zomer. Nu is het moment om wild weer op de kaart te zetten! En dat hoeven geen ingewikkelde gerechten te zijn. Doe wat inspiratie op met onze recepten!
Lees verder

We hebben een winnaar!
In onze e-mailing hadden we een kleine wedstrijd: onder onze nieuwe twittervolgers verlootten we een kookboek. De prijs is gewonnen door dhr. Zijlstra van Eetcafé de Visserman uit Stavoren.
Lees verder