Nieuws
Culinaire kerstinspiratie
Voorgerecht
Kreeftensoep - Met gegrilde lente-ui en gebakken gamba’s op een prikker.
Pompoensoep - Crème van jonge Hollandse geitenkaas met geroosterde pompoenpitten en pompoenpittenolie.
Tussengerecht
Visstoofschotel - Pappardelle met geroerbakte zeekraal, aardpeer en gamba's.
Gevulde conchigli - Met quattro formaggi, uitgebakken Livar spek met salie, doperwten en blokjes wortel.
Hoofdgerecht
Pie van coq au vin - Geserveerd met bladerdeeg kussen en 3 soorten wortel.
Jachtschotel - Torentje van zuurkoolstamppot en hazenpeper, geserveerd met stoofpeer.
Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.
Er is weer varkensvlees dat smaak heeft. Dat vlees komt van het Livar varken. De varkens mogen naar hartenlust rondwroeten in de kloostertuinen van abdij Lilbosch in Echt. Deze vrijheid doet het varken goed – en ook de smaak. Het prachtige vlees heeft Henri en Livar samen geïnspireerd tot een smakelijke stoofschotel.
Sinds kort heeft de 'Aan Tafel' er een digitaal disgenootje bij: 'Deksels Nieuws'. Aan Tafel ontvangt u per post; Deksels Nieuws per e-mail. Deksels nieuws komt vaker uit dan de papieren Aan Tafel. U bent dan ook op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. U hoort als eerste wat er nieuw in het assortiment komt, of er acties zijn of nieuwe recepten.