Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri op de Horecava

De Horecava is in volle gang en natuurlijk zijn wij erbij. Bezoek stand 11.628 van Henri. Wij delen graag onze recepten, tips en ideeën. Onze smaakmakers inspireren u met nieuwe concepten, styling en smaken. Proef hoe lekker verantwoord is en beleef Henri.


Kies & geniet, Pasta Bites

Zin in een bite, kom langs bij Henri op de Horecava. Kies uw favoriete pasta, een saus naar smaak en tot slot een topping naar keuze. Dan kunt u snel genieten van een smakelijk Pasta Bite, geheel naar eigen wens samengesteld. Weet u al welke heerlijke pastasaus u kiest? Sugo Bolognesesugo arrabbiatacrema carbonara of toch liever crema di mascarpone.

Op zoek naar de perfecte Pasta Bite voor uw klanten? Henri helpt u graag met de juiste look, de beste productkeuze en een realistische calculatie.
 

Gastro kitchen: Hollandse hapjes

Henri is er klaar voor, de tent staat en de mobiele veldkeuken is ingericht. Geniet van de kleine gerechtjes die ter plekke worden bereid. Langzaam gegaarde gerechten uit de traditionele keuken. Eetbare Reinvented traditions, of gewoon lekkere Hollandse Tapas. Inspirerende gerechtjes in een handomdraai gemaakt en natuurlijk van duurzame ingrediënten. Onze Gastro kitchen loopt u niet zomaar voorbij.

Een gezellige tent waar de meest heerlijke geuren vandaan komen, u waant u zich even op een festival als Lowlands. Welk gerecht wil u proeven? Gaat u voor erwtensoep met een “hotdog” van Livar,wortelstamppot en falafelballetjes met limoen-koriander houmous of toch liever de quinoa salade met rode biet & geitenkaascrème. Keus genoeg. Eet smakelijk!
 

Wereldgerechten in de Ethnic Kitchen

Gaat u voor de smakelijke Hollandse gerechten van Henri, of gaat u liever met ons mee op reis. Op naar de lekkerste geuren en heerlijkste kruiden. Henri maakt van uw keuken een wereldkeuken. Ook een liefhebber van de Ethnic Kitchen? Kom naar onze stand en proef al die heerlijke wereldgerechten.

Ga mee op wereldreis met onze heerlijke Marokkaanse kikkererwtensoeptikka MasalaThaise rode currylamsschotelwitte basmatirijst en couscous salade. Authentieke gerechten, mooie kleuren en hemelse geuren. Wat zet u straks op het menu?
Foto's van Dhr. van Olphen
We hebben een collage gemaakt van foto's Van Harrie van Olphen. 
Bekijk de collage

NIEUWS! Fred&Ed kindermaaltijden
Samen met Fred & Ed introduceren we 3 kindermaaltijden die leuk, lekker & gezond zijn. 
Lees verder

Nieuw: Dressings
Henri brengt 8 nieuwe dressings op de markt. Perfect om in een handomdraai een snelle, gezonde salade te presenteren. Dressings dus met natuurlijke ingrediënten, en geen aroma’s of andere onnatuurlijke toevoegingen. Alsof je hem zelf gemaakt hebt… maar dan zonder de tijd die het je kost. Verpakt in een handige 900g hersluitbare knijpfles.
Lees verder

Plant-based: Soepen
Een groot deel van onze soepen is plant-based. We maken deze soepen op basis van verse groenten. De soepen zijn allemaal 100% natuurlijk en bevatten geen toegevoegde suikers. Ook houden we rekening met het zoutgehalte. Zo is een plant-based soep een lekker én verantwoord tussendoortje voor (school- of bedrijfs)catering of op de menukaart, en ook nog kant-en-klaar geserveerd, zodat het je minimaal tijd achter de kachel kost.
Lees verder

Plant-based: Veggie Curry's
Wauw! Henri introduceert drie vegetarische top curry's. De curry's hebben een eigen kruiding en specifieke groenten. Twee van de drie zijn voorzien van peulvruchten, vol proteïne. Zet ze op de kaart als verrassende vegetarische optie, gebruik ze als groentecomponent óf maak er spannende broodjes mee. Of check ons idee: veggie bowls. Dé trend van nu!
Lees verder