Nieuws
Henri op de Horecava
De Horecava is in volle gang en natuurlijk zijn wij erbij. Bezoek stand 11.628 van Henri. Wij delen graag onze recepten, tips en ideeën. Onze smaakmakers inspireren u met nieuwe concepten, styling en smaken. Proef hoe lekker verantwoord is en beleef Henri.
Kies & geniet, Pasta Bites
Zin in een bite, kom langs bij Henri op de Horecava. Kies uw favoriete pasta, een saus naar smaak en tot slot een topping naar keuze. Dan kunt u snel genieten van een smakelijk Pasta Bite, geheel naar eigen wens samengesteld. Weet u al welke heerlijke pastasaus u kiest? Sugo Bolognese, sugo arrabbiata, crema carbonara of toch liever crema di mascarpone.
Op zoek naar de perfecte Pasta Bite voor uw klanten? Henri helpt u graag met de juiste look, de beste productkeuze en een realistische calculatie.
Op zoek naar de perfecte Pasta Bite voor uw klanten? Henri helpt u graag met de juiste look, de beste productkeuze en een realistische calculatie.
Gastro kitchen: Hollandse hapjes
Henri is er klaar voor, de tent staat en de mobiele veldkeuken is ingericht. Geniet van de kleine gerechtjes die ter plekke worden bereid. Langzaam gegaarde gerechten uit de traditionele keuken. Eetbare Reinvented traditions, of gewoon lekkere Hollandse Tapas. Inspirerende gerechtjes in een handomdraai gemaakt en natuurlijk van duurzame ingrediënten. Onze Gastro kitchen loopt u niet zomaar voorbij.
Een gezellige tent waar de meest heerlijke geuren vandaan komen, u waant u zich even op een festival als Lowlands. Welk gerecht wil u proeven? Gaat u voor erwtensoep met een “hotdog” van Livar,wortelstamppot en falafelballetjes met limoen-koriander houmous of toch liever de quinoa salade met rode biet & geitenkaascrème. Keus genoeg. Eet smakelijk!
Een gezellige tent waar de meest heerlijke geuren vandaan komen, u waant u zich even op een festival als Lowlands. Welk gerecht wil u proeven? Gaat u voor erwtensoep met een “hotdog” van Livar,wortelstamppot en falafelballetjes met limoen-koriander houmous of toch liever de quinoa salade met rode biet & geitenkaascrème. Keus genoeg. Eet smakelijk!
Wereldgerechten in de Ethnic Kitchen
Gaat u voor de smakelijke Hollandse gerechten van Henri, of gaat u liever met ons mee op reis. Op naar de lekkerste geuren en heerlijkste kruiden. Henri maakt van uw keuken een wereldkeuken. Ook een liefhebber van de Ethnic Kitchen? Kom naar onze stand en proef al die heerlijke wereldgerechten.
Ga mee op wereldreis met onze heerlijke Marokkaanse kikkererwtensoep, tikka Masala, Thaise rode curry, lamsschotel, witte basmatirijst en couscous salade. Authentieke gerechten, mooie kleuren en hemelse geuren. Wat zet u straks op het menu?
Ga mee op wereldreis met onze heerlijke Marokkaanse kikkererwtensoep, tikka Masala, Thaise rode curry, lamsschotel, witte basmatirijst en couscous salade. Authentieke gerechten, mooie kleuren en hemelse geuren. Wat zet u straks op het menu?
Soepen met Sterren
Onze menukaart heeft niet alleen een aantal nieuwe gerechten, maar ook een heleboel vernieuwde recepturen. Onze productontwikkelaars zijn druk geweest met de koelverse soepen. Zover ze dan nog niet waren, zijn ze nu allemaal 100% natuurlijk, en voorzien van Beter Leven keurmerk vlees. Welke soepen heeft Henri nu eigenlijk allemaal in het assortiment?
Lees verder NIEUW! HENRI & Vis
Nieuw en kant-en-klaar: 100% natuurlijke, culinaire Thaise viscurry. Zalm, panga en roodbaars in een pittige rode currysaus met aardappel, taugé, Thaise basilicum en peultjes. De duurzame vis uit de curry komt van partner Jan van As. Net als alle visgerechten van Henri is ook deze viscurry ASC en MSC gecertificeerd.
Ja! ik wil meer weten over de visgerechten van HENRI + een recept met de viscurry Bestel nu: de verse aspergesoep
Hij is er: de aspergesoep met verse asperges van Walter Gubbels uit Helvoirt. Dat is op een steenworp van Henri vandaan. De soep heeft dus lage foodmiles. Maar hij is ook nog anti-verspilling... wist u dat?
Interview met Ad van Olphen
Ad van Olphen is geïntervieuwd door ABN Amro, in het kader van de Insights in AGF, die ABN met haar klanten deelt. Ad vertelt over De Geluksfabriek, #Duurzaamheid in de #keten en het belang van het verhaal achter het product. Lees hier het artikel.
Lees verder Nieuw! Download de zomerprijslijst!
De zon schijnt en de lang verwachte asperges zijn er weer! De stamppotten en de erwtensoep moeten dus plaats maken. Tijd voor de nieuwe Zomer Menukaart! Download hier vast de nieuwe prijslijst, die ingaat per 10-4. Wat zijn de nieuwe gerechten op de kaart...? Een tipje van de sluier: een pittige Thaise rode viscurry, twee hippe veggie curries en natuurlijk de oesterzwamsoep!