Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri op de Horecava

De Horecava is in volle gang en natuurlijk zijn wij erbij. Bezoek stand 11.628 van Henri. Wij delen graag onze recepten, tips en ideeën. Onze smaakmakers inspireren u met nieuwe concepten, styling en smaken. Proef hoe lekker verantwoord is en beleef Henri.


Kies & geniet, Pasta Bites

Zin in een bite, kom langs bij Henri op de Horecava. Kies uw favoriete pasta, een saus naar smaak en tot slot een topping naar keuze. Dan kunt u snel genieten van een smakelijk Pasta Bite, geheel naar eigen wens samengesteld. Weet u al welke heerlijke pastasaus u kiest? Sugo Bolognesesugo arrabbiatacrema carbonara of toch liever crema di mascarpone.

Op zoek naar de perfecte Pasta Bite voor uw klanten? Henri helpt u graag met de juiste look, de beste productkeuze en een realistische calculatie.
 

Gastro kitchen: Hollandse hapjes

Henri is er klaar voor, de tent staat en de mobiele veldkeuken is ingericht. Geniet van de kleine gerechtjes die ter plekke worden bereid. Langzaam gegaarde gerechten uit de traditionele keuken. Eetbare Reinvented traditions, of gewoon lekkere Hollandse Tapas. Inspirerende gerechtjes in een handomdraai gemaakt en natuurlijk van duurzame ingrediënten. Onze Gastro kitchen loopt u niet zomaar voorbij.

Een gezellige tent waar de meest heerlijke geuren vandaan komen, u waant u zich even op een festival als Lowlands. Welk gerecht wil u proeven? Gaat u voor erwtensoep met een “hotdog” van Livar,wortelstamppot en falafelballetjes met limoen-koriander houmous of toch liever de quinoa salade met rode biet & geitenkaascrème. Keus genoeg. Eet smakelijk!
 

Wereldgerechten in de Ethnic Kitchen

Gaat u voor de smakelijke Hollandse gerechten van Henri, of gaat u liever met ons mee op reis. Op naar de lekkerste geuren en heerlijkste kruiden. Henri maakt van uw keuken een wereldkeuken. Ook een liefhebber van de Ethnic Kitchen? Kom naar onze stand en proef al die heerlijke wereldgerechten.

Ga mee op wereldreis met onze heerlijke Marokkaanse kikkererwtensoeptikka MasalaThaise rode currylamsschotelwitte basmatirijst en couscous salade. Authentieke gerechten, mooie kleuren en hemelse geuren. Wat zet u straks op het menu?
Henri in sterrenstijl deel 1: Kalfsragout Eco Fields
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet. We vroegen de Italiaanse sterrenchef Gianfranco Chiarini zich eens uit te leven met onze koelverse soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. Een feest voor hem: “I love to work with these lovely fresh, pure food by Henri. I think Henri has the best convenience in Europe.”
Lees verder

Enquéte

Henri is op dit moment bezig met het restylen van de website. Wij willen natuurlijk graag weten wat uw wensen zijn. Daarom vragen wij u onderstaande korte vragenlijst in te vullen. We zijn benieuwd naar uw mening en ideeën. Wat zoekt u op onze site? Wat vind u interessant? De resultaten nemen we mee in het ontwerp van de nieuwe site.

Lees verder

Aspergesoep met Brabantse asperges!
Speciaal voor uw gasten hebben we onze uiterste best gedaan. We hebben namelijk nú al onze culinaire aspergesoep, met verse, Brabantse asperges. Zodat u deze -traditiegetrouw- met Pasen al op de kaart kunt zetten.
Lees verder

Kalfsragout met Eco Fields biologisch kalfsvlees

Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd! En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.

Lees verder

Deli XL Pastasausactie!
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een romige carbonarasaus of paddenstoelensaus, boordevol verse champignons en paddestoelen? Of probeer de quattro formaggi eens, met Gouda, Danish blue, mascarpone en grana padano. Met deze culinaire topsauzen kunt u alle kanten op!
Lees verder