Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri op de Horecava

De Horecava is in volle gang en natuurlijk zijn wij erbij. Bezoek stand 11.628 van Henri. Wij delen graag onze recepten, tips en ideeën. Onze smaakmakers inspireren u met nieuwe concepten, styling en smaken. Proef hoe lekker verantwoord is en beleef Henri.


Kies & geniet, Pasta Bites

Zin in een bite, kom langs bij Henri op de Horecava. Kies uw favoriete pasta, een saus naar smaak en tot slot een topping naar keuze. Dan kunt u snel genieten van een smakelijk Pasta Bite, geheel naar eigen wens samengesteld. Weet u al welke heerlijke pastasaus u kiest? Sugo Bolognesesugo arrabbiatacrema carbonara of toch liever crema di mascarpone.

Op zoek naar de perfecte Pasta Bite voor uw klanten? Henri helpt u graag met de juiste look, de beste productkeuze en een realistische calculatie.
 

Gastro kitchen: Hollandse hapjes

Henri is er klaar voor, de tent staat en de mobiele veldkeuken is ingericht. Geniet van de kleine gerechtjes die ter plekke worden bereid. Langzaam gegaarde gerechten uit de traditionele keuken. Eetbare Reinvented traditions, of gewoon lekkere Hollandse Tapas. Inspirerende gerechtjes in een handomdraai gemaakt en natuurlijk van duurzame ingrediënten. Onze Gastro kitchen loopt u niet zomaar voorbij.

Een gezellige tent waar de meest heerlijke geuren vandaan komen, u waant u zich even op een festival als Lowlands. Welk gerecht wil u proeven? Gaat u voor erwtensoep met een “hotdog” van Livar,wortelstamppot en falafelballetjes met limoen-koriander houmous of toch liever de quinoa salade met rode biet & geitenkaascrème. Keus genoeg. Eet smakelijk!
 

Wereldgerechten in de Ethnic Kitchen

Gaat u voor de smakelijke Hollandse gerechten van Henri, of gaat u liever met ons mee op reis. Op naar de lekkerste geuren en heerlijkste kruiden. Henri maakt van uw keuken een wereldkeuken. Ook een liefhebber van de Ethnic Kitchen? Kom naar onze stand en proef al die heerlijke wereldgerechten.

Ga mee op wereldreis met onze heerlijke Marokkaanse kikkererwtensoeptikka MasalaThaise rode currylamsschotelwitte basmatirijst en couscous salade. Authentieke gerechten, mooie kleuren en hemelse geuren. Wat zet u straks op het menu?
Nieuwe Petit Henri's

Petit Henri: dat is smakelijk gemak per portie. Wellicht kent u ze al, de 'kleintjes van Henri'. Met Petit Henri serveert u elk gewenst moment een maaltijd naar ieders keuze. En scoort u met minimale inspanning optimaal rendement! We hebben drie heerlijke nieuwe Petit Henri maaltijden voor u klaargemaakt: Penne mascarpone, Paella en Spaghetti tonijnbolognese.

Lees verder

Borsjt voor de voedselbank
1 Juni hadden we hoog bezoek in Drunen: de Poolse consul, de burgemeester van de gemeente Heusden, de voorzitter van Voedselbank Den Bosch, de voorzitter van voedselbank Waalwijk en Pater Poels. Zij kwamen de Borsjt proeven: een project van Henri en oprichter Harrie van Olphen sr. samen.
Lees verder

Henri op www.duurzamereten.nl

De website www.duurzamereten.nl geeft inzicht over wat bedrijven doen om hun processen en producten duurzamer te maken. Het is een initiatief van o.a. FNLI, LTO, KHN en de overheid. Ook de duurzame inspanningen van Henri zijn op de site geplaatst.

Lees verder

Open het aspergeseizoen met Henri
U kent hem wellicht al: onze aspergesoep met verse Brabantse asperges. En we hebben onze uiterste best gedaan om deze vóór Pasen al voor u bestelbaar te maken. Die kunt u zó op de kaart zetten. Ook mooi op uw aspergekaart: asperges met de culinaire hollandaisesaus van Henri. Kent u deze heerlijke producten nog niet van ons? Vraag dan gratis een monsterverpakking aan.
Lees verder

Slow food: boeuf stroganoff, bourguignon
Al jaren maken we een fantashtische boeuf stroganoff, boeuf bourguignon en goulash, door iedereen gewaardeerd. Toch heeft dat ons niet belet deze gerechten nog verder te verbeteren. Nu garen we het vlees namelijk op nog maar 70 graden. Gedurende de hele nacht! Het resultaat is nóg malser vlees, met een rijke, volle smaak. Slow food ten top!
Lees verder