Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri op de Horecava

De Horecava is in volle gang en natuurlijk zijn wij erbij. Bezoek stand 11.628 van Henri. Wij delen graag onze recepten, tips en ideeën. Onze smaakmakers inspireren u met nieuwe concepten, styling en smaken. Proef hoe lekker verantwoord is en beleef Henri.


Kies & geniet, Pasta Bites

Zin in een bite, kom langs bij Henri op de Horecava. Kies uw favoriete pasta, een saus naar smaak en tot slot een topping naar keuze. Dan kunt u snel genieten van een smakelijk Pasta Bite, geheel naar eigen wens samengesteld. Weet u al welke heerlijke pastasaus u kiest? Sugo Bolognesesugo arrabbiatacrema carbonara of toch liever crema di mascarpone.

Op zoek naar de perfecte Pasta Bite voor uw klanten? Henri helpt u graag met de juiste look, de beste productkeuze en een realistische calculatie.
 

Gastro kitchen: Hollandse hapjes

Henri is er klaar voor, de tent staat en de mobiele veldkeuken is ingericht. Geniet van de kleine gerechtjes die ter plekke worden bereid. Langzaam gegaarde gerechten uit de traditionele keuken. Eetbare Reinvented traditions, of gewoon lekkere Hollandse Tapas. Inspirerende gerechtjes in een handomdraai gemaakt en natuurlijk van duurzame ingrediënten. Onze Gastro kitchen loopt u niet zomaar voorbij.

Een gezellige tent waar de meest heerlijke geuren vandaan komen, u waant u zich even op een festival als Lowlands. Welk gerecht wil u proeven? Gaat u voor erwtensoep met een “hotdog” van Livar,wortelstamppot en falafelballetjes met limoen-koriander houmous of toch liever de quinoa salade met rode biet & geitenkaascrème. Keus genoeg. Eet smakelijk!
 

Wereldgerechten in de Ethnic Kitchen

Gaat u voor de smakelijke Hollandse gerechten van Henri, of gaat u liever met ons mee op reis. Op naar de lekkerste geuren en heerlijkste kruiden. Henri maakt van uw keuken een wereldkeuken. Ook een liefhebber van de Ethnic Kitchen? Kom naar onze stand en proef al die heerlijke wereldgerechten.

Ga mee op wereldreis met onze heerlijke Marokkaanse kikkererwtensoeptikka MasalaThaise rode currylamsschotelwitte basmatirijst en couscous salade. Authentieke gerechten, mooie kleuren en hemelse geuren. Wat zet u straks op het menu?
Zo maak je effectief gebruik van convenience producten
Tijdgebrek is vandaag de dag probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Lees de tips voor het effectief inzetten van convenience producten en laat je inspireren door onderstaande recepten.
Lees verder

Nieuw: daging rendang
Het verhaal van onze rendang is best bijzonder. Normaal worden producten bij henri bedacht door onze productontwikkelaars. Zij vertalen een gerecht, soep of saus naar een mooi culinair product dat op grote schaal gemaakt kan worden. Bij de daging rendang ging dat anders.
Lees verder

Wildseizoen
We zitten midden in het wildseizoen! Uiteraard bieden we tijdens het wildseizoen onze wildtoppers aan. Dat zijn de romige wildsoep met haas en hert, de hazenpeper van Hollandse haas en natuurlijk de hertenstoof; een stoverij van langzaam, in La Trappe abdijbier gestoofd hertenvlees.
Lees verder

Vegan gerechten die tijd besparen!
Vega(n) is here to stay, dat is inmiddels wel duidelijk. Steeds meer gasten kiezen voor een vegan lifestyle en als horecaondernemer doe je er goed aan om daar slim op in te spelen. Maar het ontwikkelen van vegan gerechten kost tijd. En laat tijd nou nét iets zijn dat je als chef vaker niet dan wel hebt. Gelukkig heeft Henri het tijdrovende werk voor je uit handen genomen en een ruim assortiment (vegan) producten ontwikkeld. Zo kun jij je gasten heel eenvoudig verrassen met smaakvolle vegan gerechten.
 
 
Lees verder

Download de winterkaart

NIEUWE MENUKAART

Ons nieuwe assortiment staat voor je klaar. Op onze kaart vind je uiteraard onze winterklassiekers zoals de stamppotten, erwtensoep en de wildgerechten. Maar ook nieuwe innovaties zoals de producten met Pulled Oats én een super lekkere rendang daging. 
Download de nieuwe prijslijst hier!

Lees verder