Nieuws
Horecava was een feestje
Horecava 2015 is voorbij gevlogen. Alle voorbereidingen resulteerden in een stand die helemaal paste bij Henri. Onze smaakmakers hebben met veel plezier onze gasten geïnspireerd met nieuwe concepten, styling en smaken. We zijn dan ook erg blij met de complimenten die wij ontvingen van onze gasten over de uitstraling van de stand en het lekker eten wat we serveerden. Het was een feestje voor onze gasten, maar ook zeker voor onze smaakmakers.
Verantwoord lekker
Tijdens de Horecava kwamen veel gasten met plezier proeven hoe lekker verantwoord is. Ze kwamen voor een smakelijke Pasta Bite. Die geheel naar eigen wens samengesteld kon worden. Schoven aan in onze festivaltent om te genieten van Henri’s Gastro Kitchen met heerlijke Hollandse Tapas. Inspirerende gerechtjes in een handomdraai gemaakt van duurzame ingrediënten. Of gingen op wereldreis in de Ethnic Kitchen. Wereldgerechten met de heerlijkste geuren, kruiden en smaken.Meer weten over de heerlijke gerechten die Henri serveerde op de Horecava? Neem contact met ons op. Of ontmoet ons van 9 t/m 11 februari op HorecaEvenTT.
Foto's van Dhr. van Olphen
We hebben een collage gemaakt van foto's Van Harrie van Olphen.
Bekijk de collage NIEUWS! Fred&Ed kindermaaltijden
Samen met Fred & Ed introduceren we 3 kindermaaltijden die leuk, lekker & gezond zijn.
Lees verder Nieuw: Dressings
Henri brengt 8 nieuwe dressings op de markt. Perfect om in een handomdraai een snelle, gezonde salade te presenteren. Dressings dus met natuurlijke ingrediënten, en geen aroma’s of andere onnatuurlijke toevoegingen. Alsof je hem zelf gemaakt hebt… maar dan zonder de tijd die het je kost. Verpakt in een handige 900g hersluitbare knijpfles.
Lees verder Plant-based: Soepen
Een groot deel van onze soepen is plant-based. We maken deze soepen op basis van verse groenten. De soepen zijn allemaal 100% natuurlijk en bevatten geen toegevoegde suikers. Ook houden we rekening met het zoutgehalte. Zo is een plant-based soep een lekker én verantwoord tussendoortje voor (school- of bedrijfs)catering of op de menukaart, en ook nog kant-en-klaar geserveerd, zodat het je minimaal tijd achter de kachel kost.
Lees verder Plant-based: Veggie Curry's
Wauw! Henri introduceert drie vegetarische top curry's. De curry's hebben een eigen kruiding en specifieke groenten. Twee van de drie zijn voorzien van peulvruchten, vol proteïne. Zet ze op de kaart als verrassende vegetarische optie, gebruik ze als groentecomponent óf maak er spannende broodjes mee. Of check ons idee: veggie bowls. Dé trend van nu!
Lees verder