Nieuws
Nieuw, nieuw, nieuw!
Veelzijdig bulgur
Bulgur is helemaal van nu en verkrijgbaar in twee varianten. Een naturel variant in grootverpakking om eindeloos mee te variëren, bijvoorbeeld als tabouleh. En kant-en-klaar met groenten, net als zijn populaire zusje quinoa warm én koud te gebruiken. Bijvoorbeeld als salade.Wortelballetjes
Een verrassing op uw menukaart? Zet er onze vegetarische wortel'gehakt'balletjes op. Ze zijn lekker kruidig van smaak, in een romige groene currysaus. Met onder andere gember en sereh. Ook lekker voor niet-vegetariërs!Probeer nu!
Keertje proberen? Vraag dan nu een monster aan. We maken graag een afspraak om deze bij u langs te brengen, dus stuur ons even een e-mail.Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.
Er is weer varkensvlees dat smaak heeft. Dat vlees komt van het Livar varken. De varkens mogen naar hartenlust rondwroeten in de kloostertuinen van abdij Lilbosch in Echt. Deze vrijheid doet het varken goed – en ook de smaak. Het prachtige vlees heeft Henri en Livar samen geïnspireerd tot een smakelijke stoofschotel.
Sinds kort heeft de 'Aan Tafel' er een digitaal disgenootje bij: 'Deksels Nieuws'. Aan Tafel ontvangt u per post; Deksels Nieuws per e-mail. Deksels nieuws komt vaker uit dan de papieren Aan Tafel. U bent dan ook op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. U hoort als eerste wat er nieuw in het assortiment komt, of er acties zijn of nieuwe recepten.