Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri en Alpe d'HuZes 2015

Henri zet zich maar al te graag in voor goede doelen. We doen voor derde keer mee aan de Alpe d'HuZes actie. Onze directeur, Ad van Olphen, is in 2013 voor het eerst de berg op gegaan. Hij kreeg zoveel steun van zijn medewerkers dat er vorig jaar een compleet Henri Team ontstaan is. Daarnaast zorgen we dat alle vrijwilligers en fietsers goed én lekker kunnen eten op de berg. 

 

Net de Tour de France

In 2013 fietste onze directeur Ad van Olphen voor de eerste keer de Alpe d'HuZes op. Ad: "Wat een overweldigende belevenis was het! Een emotionele achtbaan, maar wel een week met een gouden randje. De sfeer, saamhorigheid en vooral de steun van de supporters is onvergetelijk, het voelde alsof je de Tour de France rijdt. Je wordt op handen gedragen en dat heeft me vleugels gegeven!"
 

Uitdaging

Ad vervolgt: "Ik was stuk, helemaal kapot, maar bovenal voldaan en trots op wat ik voor het KWF bereikt heb. Samen met alle donateurs en medewerkers van HenriWant vooral dankzij hun steun heb ik deze steile berg getrotseerd. 

Een enorme uitdaging, waar je letterlijk misselijk van wordt. Maar zij die strijden tegen deze ziekte zijn vele malen misselijker van de chemo, dat is pas een gevecht! Die gedachte motiveerde me steeds weer om door te trappen." Een jaar later zorgde zijn aanstekelijk enthousiasme voor een eigen Henri Team van collega’s, vrienden en familie. 
 
 
Het mes snijdt aan twee kanten
Ook dit jaar doet Henri weer een flinke duit in het zakje. Buiten het feit dat we weer een eigen team hebben, zorgen we, 
ook al weer voor het derde jaar, dat er 4.500 verse warme maaltijden zijn voor deelnemers, vrijwilligers en supporters. En er gaan zeven medewerkers van Henri vrijwillig mee om te helpen de maaltijden ter plekke te bereiden en te verwarmen. De maaltijden worden verkocht door de organisatie en de opbrengst daarvan gaat ook weer naar Alpe d'HuZes. Zo snijdt het mes aan twee kanten.
 

 

Doneer!

Vanuit Team Henri en de Alpenkanjers, waar Team Henri deel van uitmaakt, wordt heel veel gedaan. Zo wordt er een bene'fiets'avond georganiseerd. Hier wordt al flink wat geld opgehaald, maar dit is nog lang niet genoeg. Help kanker te bestrijden en draag uw steentje bij. Steun Team Henri en maak hier uw donatie over!
Vacatures
We hebben volop vacatures! Check ze hier!
Lees verder

De Reis naar de Geluksfabriek
Onze reis naar zelfsturendheid in beeld. Bij een reis gaat het niet alleen om het einddoel, maar vooral ook om de weg er naar toe, die we met z'n allen begaan zijn. Kijk je met ons mee?
Lees verder

Horecava gemist?
Van 9 tot en met 12 januari stonden we op de Horecava. We introduceerden er de oesterzwamsoep, waarop we heel veel goede reacties hebben ontvangen. Niet geweest maar toch een kijkje nemen?
Lees verder

STOOF
Henri bracht een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere, voedzame stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Langzaam gegaard in onze keuken, zodat u meer tijd overhoudt in uw eigen keuken.
Lees verder

Horecava introductie: Oesterzwamsoep
Henri introduceert op de HORECAVA: oesterzwamsoep. Gemaakt van GRO oesterzwammen, duurzaam gekweekt op koffiedik. Van de voetjes, die anders weggegooid worden, maakt Henri een concentraat. Dit geeft een natuurlijke smaakboost. Kom proeven! En help Henri het recept te perfectioneren. Je vind HENRI in de nieuwe foodhal, hal 7, stand 459.
Kom naar de Horecava of bel voor een monster