Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri en Alpe d'HuZes 2015

Henri zet zich maar al te graag in voor goede doelen. We doen voor derde keer mee aan de Alpe d'HuZes actie. Onze directeur, Ad van Olphen, is in 2013 voor het eerst de berg op gegaan. Hij kreeg zoveel steun van zijn medewerkers dat er vorig jaar een compleet Henri Team ontstaan is. Daarnaast zorgen we dat alle vrijwilligers en fietsers goed én lekker kunnen eten op de berg. 

 

Net de Tour de France

In 2013 fietste onze directeur Ad van Olphen voor de eerste keer de Alpe d'HuZes op. Ad: "Wat een overweldigende belevenis was het! Een emotionele achtbaan, maar wel een week met een gouden randje. De sfeer, saamhorigheid en vooral de steun van de supporters is onvergetelijk, het voelde alsof je de Tour de France rijdt. Je wordt op handen gedragen en dat heeft me vleugels gegeven!"
 

Uitdaging

Ad vervolgt: "Ik was stuk, helemaal kapot, maar bovenal voldaan en trots op wat ik voor het KWF bereikt heb. Samen met alle donateurs en medewerkers van HenriWant vooral dankzij hun steun heb ik deze steile berg getrotseerd. 

Een enorme uitdaging, waar je letterlijk misselijk van wordt. Maar zij die strijden tegen deze ziekte zijn vele malen misselijker van de chemo, dat is pas een gevecht! Die gedachte motiveerde me steeds weer om door te trappen." Een jaar later zorgde zijn aanstekelijk enthousiasme voor een eigen Henri Team van collega’s, vrienden en familie. 
 
 
Het mes snijdt aan twee kanten
Ook dit jaar doet Henri weer een flinke duit in het zakje. Buiten het feit dat we weer een eigen team hebben, zorgen we, 
ook al weer voor het derde jaar, dat er 4.500 verse warme maaltijden zijn voor deelnemers, vrijwilligers en supporters. En er gaan zeven medewerkers van Henri vrijwillig mee om te helpen de maaltijden ter plekke te bereiden en te verwarmen. De maaltijden worden verkocht door de organisatie en de opbrengst daarvan gaat ook weer naar Alpe d'HuZes. Zo snijdt het mes aan twee kanten.
 

 

Doneer!

Vanuit Team Henri en de Alpenkanjers, waar Team Henri deel van uitmaakt, wordt heel veel gedaan. Zo wordt er een bene'fiets'avond georganiseerd. Hier wordt al flink wat geld opgehaald, maar dit is nog lang niet genoeg. Help kanker te bestrijden en draag uw steentje bij. Steun Team Henri en maak hier uw donatie over!
Fingerfood Recepten
Op de horecava serveerden we iets anders dan anders: een proeverij van fingerlicking fingerfood. Smakelijke kleine gerechtjes: u kunt ze serveren als party- of borrelhapje, als amuse of samen als sharingmenu. 
Lees verder voor de (gemakkelijke) recepten!

Nieuw! Sugo Melanzane
Nieuw - de sugo melanzane: een nieuwe, pure pastasaus! Vegetarisch en rijk gevuld met maar liefst 92% groenten: tomaten, ui en artisjok. En natuurlijk gestoofde aubergine: melanzane in het Italiaans. Gecombineerd met pasta serveert u gemakkelijk een verantwoord lekkere maaltijd. Ook lekker bij een vleesgerecht of bij een basis risotto. De sugo melanzane is super veelzijdig!
Lees verder

Nu: Wildseizoen
Het wildseizoen is al weer een tijdje geleden geopend. Heeft u een speciale wildkaart? Of zet u wildgerechten op uw Kerstmenu? Het is altijd een geslaagde actie met onze drie culinaire wildgerechten. 
Lees verder

Nieuw! Risotto Milanese
Een klassieker uit de Italiaanse keuken. Een mooie basis risotto met witte wijn, roomboter, kaas en saffraan. Een prachtig gerecht naast een mooi gestoofde ossobuco, maar ook te gebruiken als basis voor creativiteit.
Lees verder

KoKreatie: 't Zusje Restaurants
Voor een aantal grote klanten maken wij -in kokreatie- speciale gerechten. De receptuur ontwikkelen we dan samen met de klant, die bestelt per charge. Eén van deze klanten waar we mee samenwerken is 't Zusje restaurants: een succesformule uit het Zuiden die geheid heel Nederland gaat veroveren.
Neem een kijkje in de keuken van 't Zusje