Nieuws
Henri en Alpe d'HuZes 2015
Henri zet zich maar al te graag in voor goede doelen. We doen voor derde keer mee aan de Alpe d'HuZes actie. Onze directeur, Ad van Olphen, is in 2013 voor het eerst de berg op gegaan. Hij kreeg zoveel steun van zijn medewerkers dat er vorig jaar een compleet Henri Team ontstaan is. Daarnaast zorgen we dat alle vrijwilligers en fietsers goed én lekker kunnen eten op de berg.
Net de Tour de France
In 2013 fietste onze directeur Ad van Olphen voor de eerste keer de Alpe d'HuZes op. Ad: "Wat een overweldigende belevenis was het! Een emotionele achtbaan, maar wel een week met een gouden randje. De sfeer, saamhorigheid en vooral de steun van de supporters is onvergetelijk, het voelde alsof je de Tour de France rijdt. Je wordt op handen gedragen en dat heeft me vleugels gegeven!"
Uitdaging
Ad vervolgt: "Ik was stuk, helemaal kapot, maar bovenal voldaan en trots op wat ik voor het KWF bereikt heb. Samen met alle donateurs en medewerkers van Henri. Want vooral dankzij hun steun heb ik deze steile berg getrotseerd.
Een enorme uitdaging, waar je letterlijk misselijk van wordt. Maar zij die strijden tegen deze ziekte zijn vele malen misselijker van de chemo, dat is pas een gevecht! Die gedachte motiveerde me steeds weer om door te trappen." Een jaar later zorgde zijn aanstekelijk enthousiasme voor een eigen Henri Team van collega’s, vrienden en familie.
Ook dit jaar doet Henri weer een flinke duit in het zakje. Buiten het feit dat we weer een eigen team hebben, zorgen we,
ook al weer voor het derde jaar, dat er 4.500 verse warme maaltijden zijn voor deelnemers, vrijwilligers en supporters. En er gaan zeven medewerkers van Henri vrijwillig mee om te helpen de maaltijden ter plekke te bereiden en te verwarmen. De maaltijden worden verkocht door de organisatie en de opbrengst daarvan gaat ook weer naar Alpe d'HuZes. Zo snijdt het mes aan twee kanten.
Doneer!
Vanuit Team Henri en de Alpenkanjers, waar Team Henri deel van uitmaakt, wordt heel veel gedaan. Zo wordt er een bene'fiets'avond georganiseerd. Hier wordt al flink wat geld opgehaald, maar dit is nog lang niet genoeg. Help kanker te bestrijden en draag uw steentje bij. Steun Team Henri en maak hier uw donatie over!Pastasaus in portieverpakking
Op zoek naar goede kwaliteit in het kant-en-klaar schap? Ontdek onze pastasauzen: boordevol groenten en verse room. Vegetarisch of met vlees met sterren. Geen gekke toevoegingen. Vers bereid door onze koks en makkelijk verpakt per 2 porties.
Verruiming assortiment
Yes!! Eindelijk. Eindelijk licht aan het eind van de tunnel. Wij zijn superblij dat de meeste van onze klanten weer open mogen. En... dat betekent ook dat wij ons assortiment weer verruimen. Download hier direct de prijslijst.
Terrassen open! Update Assortiment
De terassen zijn open! Dat betekent een kleine verruiming in het assortiment. Per 30-4 zijn nu ook op voorraad en te bestellen:
Lees verder - Hollandaise saus 1,5 kg (perfect bij asperges!)
- BBQ saus
Lente/zomerprijslijst per 29-3-21
Al jaren is begin april hét moment dat ons Zomermenu live gaat. Helaas is de horeca nog steeds gesloten en zijn wij nog altijd genoodzaakt ons assortiment enigszins in te krimpen. Het grootste deel van de producten is gewoon voorradig en deze producten kan je dus bestellen bij je groothandel. Een klein aantal producten maken wij tot nader order alleen nog op bestelling.
Via het rechtermenu op de assortimentspagina filter je gemakkelijk op voorradige artikelen.
Download hier direct de nieuwe lente/zomerprijslijst.
Lees verder Via het rechtermenu op de assortimentspagina filter je gemakkelijk op voorradige artikelen.
Download hier direct de nieuwe lente/zomerprijslijst.
Bezorg- en afhaalmenu's
Een groot aantal zaken is gestart met bezorgen en/of afhalen. Jij ook? Hier vind je een aantal menu's - compleet met calculatie, adviesprijs en inzicht in je marge. Ook handig als je traiteursmaaltijden maakt. In een handomdraai creëer je een heerlijke maaltijd!