Nieuws
Vier de lente met asperges
Wij hebben ze! De verse, bekroonde asperges van Walter Gubbels uit Helvoirt. Deze seizoensgroenten kunnen natuurlijk niet ontbreken nu ze volop vers verkrijgbaar zijn van de koude grond. Wij gebruiken zijn topasperges in onze gebonden, romige soep.
Gebroeders Gubbels
Walter en Ton Gubbels hebben sinds 2000 de aspergekwekerij van hun vader overgenomen. Het bedrijf aan huis is gevestigd in Helvoirt. Walter en Ton vertegenwoordigen dit bedrijf als derde generatie. De kwekerij bestaat dus al ruim 100 jaar en dat zorgt voor veel ervaring. Gubbels is dan ook meerdere keren in de prijzen gevallen. Ze hebben de beste asperges van Brabant. Aspergesoep
Wij maken er een fantastische aspergesoep mee. Bijzonder vanwege de unieke samenwerking in restverwerking en daarnaast vanwege de extreem lage foodmiles. En dan hebben we het natuurlijk nog niet eens over de smaak gehad.Walter Gubbels vertelt het in onderstaand filmpje:
Altijd vers
De asperges van Gubbels gaan na het schillen gegarandeerd dezelfde dag nog bij ons in de pan. Dit is mogelijk doordat ze al gesneden worden bij Gubbels zelf. Hier hebben zij een speciale schilmachine voor.De aspergevelden liggen hier ongeveer zes kilometer vandaan. Zo houden wij dus niet alleen onze foodmiles laag maar vooral ook de kwaliteit van de ingrediënten hoog. Want de asperges zijn hierdoor supervers!
Varieer
Met asperges kan je volop variëren. Gebruik je creativiteit! Onze Hans en René hebben al flink hun best gedaan. Hun verrassende recepten vind je hieronder:• Proeverij van Brabantse asperges
• Huzarensalade à la flamande
• Rollade van asperges
Doe mee aan de Vega Restaurantweek
Van 9 tot en met 15 maart is het De Vegetarische Restaurantweek! (en Henri is wederom partner!) De week is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees. Die wordt ondersteund met een grote nationale campagne (denk: op televisie, posters op treinstations, radiospots, aandacht in magazines en kranten). En dus zal heel Nederland een week lang in het teken zal staan van ‘minder vlees’. Een groot podium dus! Een mooie kans om jouw zaak van een andere kant te laten zien. Goed voor je imago én potentiele klanten! Doe je mee?
Lees verder Kom naar het HorecaEvenTT
Kom je volgende week langs op onze stand op het HorecaEvenTT? We nodigen je graag uit! Van maandag tot en met woensdag staan René en Albert voor je klaar met een kleine greep uit ons assortiment om te proeven, en natuurlijk kan je al je vragen bij hen kwijt. Kom je ook?
Inspiratie? KOKVOORDECHEF.NL
Kom je niet naar de horecava of wil je vast kijken wat we aan inspiratie bij elkaar verzameld hebben voor jouw menukaart? Klik dan snel door naar kokvoordechef.nl. Boordevol recepten, inspiratie en calculaties.
Uitgekookt gecalculeerd
Henri biedt convenience die tijd terug brengt in je keuken. Convenience van een hoge, constante en culinaire kwaliteit. En Henri brengt niet alleen gemak in je keuken. Dankzij onze uitgekookte prijzen verhoog je je rendement. Een slimme chef zet Henri op de kaart. Bekijk onze voorbeeldcalculaties er zie waar je rendement zit als je met convenience werkt.
Lees verder Henri & Pulled Oats
Henri ontwikkelde twee prachtige gerechten voor Foodservice met Pulled Oats®: de nieuwe vleesvervanger op basis van haver. Een saus en maaltijdcomponent, die je zo op je menukaart kunt zetten. Producten die je tijdwinst brengen én rendement. Daarnaast zit je hiermee bovenop de vega trend: de producten maken het je makkelijk een vega(n) optie aan te bieden aan je gasten.
Lees verder