Menu
Contact met Henri

Nieuws

Buffetten calculeren

Al weer een paar jaar helpen wij onze Henri-fans met een gratis programma om in een handomdraai digitaal buffetten te calculeren: de buffetcd. Deze heeft een facelift gehad. En... tegenwoordig is het een buffet-usb! Hebben?
 

Henri heeft een overzichtelijk calculatieprogramma gemaakt waarmee in een handomdraai buffetten gecalculeerd kunnen worden. Met 16 themabuffetten en 3 volledig glutenvrije buffetten, heeft u ruim de keus. Verras uw gasten bijvoorbeeld met een Stamppot-, Globetrotter-, Nostalgisch of Mediteraan buffet.
 
Nadat u het programmaatje geïnstalleerd heeft op uw computer, kiest u een thema en vult u het aantal personen in. Vervolgens wordt voor u de kostprijs per persoon en de benodigde hoeveelheid producten en gerechten berekend. Zelfs de bestellijst wordt automatisch voor u samengesteld. En er zit een beschrijving van de buffetten bij in Word, die u gemakkelijk kunt knippen&plakken in uw website of buffetboek. Hebben?
Vul dan dit formulier even in.

Fingerfood Recepten
Op de horecava serveerden we iets anders dan anders: een proeverij van fingerlicking fingerfood. Smakelijke kleine gerechtjes: u kunt ze serveren als party- of borrelhapje, als amuse of samen als sharingmenu. 
Lees verder voor de (gemakkelijke) recepten!

Nieuw! Sugo Melanzane
Nieuw - de sugo melanzane: een nieuwe, pure pastasaus! Vegetarisch en rijk gevuld met maar liefst 92% groenten: tomaten, ui en artisjok. En natuurlijk gestoofde aubergine: melanzane in het Italiaans. Gecombineerd met pasta serveert u gemakkelijk een verantwoord lekkere maaltijd. Ook lekker bij een vleesgerecht of bij een basis risotto. De sugo melanzane is super veelzijdig!
Lees verder

Nu: Wildseizoen
Het wildseizoen is al weer een tijdje geleden geopend. Heeft u een speciale wildkaart? Of zet u wildgerechten op uw Kerstmenu? Het is altijd een geslaagde actie met onze drie culinaire wildgerechten. 
Lees verder

Nieuw! Risotto Milanese
Een klassieker uit de Italiaanse keuken. Een mooie basis risotto met witte wijn, roomboter, kaas en saffraan. Een prachtig gerecht naast een mooi gestoofde ossobuco, maar ook te gebruiken als basis voor creativiteit.
Lees verder

KoKreatie: 't Zusje Restaurants
Voor een aantal grote klanten maken wij -in kokreatie- speciale gerechten. De receptuur ontwikkelen we dan samen met de klant, die bestelt per charge. Eén van deze klanten waar we mee samenwerken is 't Zusje restaurants: een succesformule uit het Zuiden die geheid heel Nederland gaat veroveren.
Neem een kijkje in de keuken van 't Zusje